Tétel: EX10012397

|

Modell: RCCD-RT2_6L

Chafing - kerek, megtekintőablakkal - Royal Catering - 5,8 l

58 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – különböző ételek melegen tartásához
  • friss – a vízfürdőnek köszönhetően nem égnek az ételek oda
  • hatékony – a kiváló hőelosztásnak köszönhetően az étel sokáig forró marad
  • biztonságos – szilárdan rögzített fogantyú a fűtőanyagtartályhoz
  • egyszerű – könnyű tisztítás és karbantartás

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagyszabású vacsorákhoz – nemes rozsdamentes acél chafing

Akár szállodákban, éttermekben, vagy rendezvényeken – a Royal Catering chafing edényére mindenhol szükség van, ahol leveseket vagy más finomságot kell melegen tartani. Az íztelen rozsdamentes acél étel melegen tartó kiválóan alkalmas nagy mennyiségű étel megfelelő hőmérsékleten tartására és ízléses bemutatására.

Mobil cséving, amely melegen tartja a leveseket, pörkölteket és más hasonló ételeket

Elegáns kialakításának és méretének köszönhetően az ételmelegítő valódi látványosság, amely felhívja vendégei figyelmét ízletes tartalmára. Az 5,8 l-es kapacitású étel melegentartó ideális nagy létszámú rendezvényekre. A Φ 390 x 70 mm átmérőjű, könnyen eltávolítható chafing edény egyszerűen tölthető meg a frissen főtt levesekkel, mártásokkal, chili con carne-val vagy zöldségpörkölttel közvetlenül a tűzhelynél.

A cséving melegítő strapabíró és karcálló rozsdamentes acél, edzett üveg anyagokból készült, és megfelel a vendéglátóiparban támasztott legmagasabb higiéniai követelményeknek. A chafing hőálló cool touch fogantyúval rendelkezik, amely garantálja a biztonságos használatot. A hőszigetelő fedél üvegbetétjén keresztül Ön és vendégei mindig jól láthatják az ételeket anélkül, hogy ki kellene nyitniuk a chafing edényt. A rolltop fedő könnyen felnyitható az ételek eltávolításához és adagolásához.

Az étel melegen tartó renkívül egyszerűen és rugalmasan használható, mivel nincs szükség hozzá tápellátásra. A fűtőanyagtartály könnyen hozzáférhető, és megtölthető vendéglátóipari fűtőpasztával. A fűtőanyagtartály egy fedéllel rendelkezik a láng egyszerű eloltásához, és kialakításának köszönhetően garantálja a maximális biztonságot a chafing használata során. A fűtőanyagpasztát biztonságosan középre, a Φ 380 x 110 mm-es víztartály alapja alá kell elhelyezni. A vékony falú tartály biztosítja a pontos és gazdaságos meegítést, valamint az optimális hőeloszlást, így az ételek tálalásra készek akár több órán keresztül is. A víz ideális pufferként szolgál, vagyis az edényben lévő ételek nem égnek és nem sülnek oda. A vízfürdő másik előnye: ha az üzemanyag lángja már kialudt, a forró víz egy ideig még melegen tartja az ételt.

Használat után a készülék könnyen szétszerelhető tisztításhoz és tároláshoz.

MŰSZAKI ADATOK