Akciós

Tétel: EX10012567

|

Modell: RC-BDP01

Gyümölcslé adagoló - 9,3 l - műanyag - Royal Catering

18 390,00 Ft 26 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy kapacitás – a gyümölcslé adagoló űrtartalma 9,3 l
  • könnyen kezelhető – könnyen tisztítható műanyagtartályok
  • jól látható – az áttetsző műanyagtartályban mindig jól láthatók az italok
  • egyszerű – könnyen kezelhető csap a pontos adagoláshoz
  • flexibilis – legfeljebb 200 mm magas poharakhoz és bögrékhez

TERMÉK LEÍRÁSA

Egyszerűen lehűtött italok a praktikus, 9,3 literes gyümölcslé adagolóból

Önkiszolgáló módon szeretne hideg italokat, például vizet, jeges teát, tejet vagy gyümölcsleveket kínálni? Akkor a Royal Catering kiváló minőségű gyümölcslé adagolója ideális választás az Ön számára! Az italadagoló tökéletes svédasztalos reggelikhez szállodákban, éttermekben vagy a következő kerti partin. Hűtsön le és kínáljon akár 9,3 l italt egyszerűen és hatékonyan!

Könnyen kezelhető ital adagoló a Royal Catering-tól

Az áttetsző műanyagnak köszönhetően vendégei jól láthatják, hogy épp milyen ital található a gyümölcsléadagolóban, Ön pedig szemmel tarthatja, mikor szükséges a tartályt újratölteni. A csapos italadagoló könnyedén és fröccsenésmentesen tölthető újra: csak vegye le a fedelet, és töltse meg a limonádé adagolót a nagyméretű nyíláson keresztül! 

A könnyen kezelhető csapnak köszönhetően az ital adagolóból gyerekek is könnyedén tölthetik meg poharaikat jeges teával vagy gyümölcslével. A csap alá legfeljebb 200 mm magas poharak helyezhetők el. A csappal és skálával ellátott italadagoló tartós és ízsemleges anyagokból készült. A felhasznált anyagok karcállóak. Tisztításhoz egyszerűen vegye le a tartályt az állomásról!

MŰSZAKI ADATOK