Új

Tétel: EX10013038

|

Modell: RC-DR-01

Pohárfagyasztó LED-del - Ø 0-24 cm - Royal Catering

120 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – szén-dioxiddal hűti le a poharakat mindössze 5-6 másodperc alatt
  • tökéletes illeszkedés – 0–24 cm átmérőjű poharakhoz
  • rugalmas – a szorítóval 15–80 mm vastag munkalapokhoz rögzíthető
  • hatékony – a LED-es világítás kellemes hangulatot teremt a bárban
  • robusztus – stabil alumíniumház erős acél bilinccsel és rozsdamentes acél fejjel

TERMÉK LEÍRÁSA

Kellemesen hűvös italok a Royal Catering pohárfagyasztójával

Legyen szó sörről vagy koktélokról, a tökéletesen hűtött italok elengedhetetlenek minden bár kínálatából. Az italok tökéletes kínálásához hűtse le a poharakat a Royal Catering a pohárfagyasztója segítségével. Elegendő egy enyhe nyomás, és a poharak kevesebb, mint 6 másodperc alatt lehűthetők a megfelelő hőmérsékletre. A LED lámpa gondoskodik a kellemes hangulatról a bárban.

Hatékony pohár hűtő bárjához

Szerelje fel a pohár hűtőt úgy, hogy a fényhatás jól látható legyen. A rögzítéshez használja a 15–80 mm vastag munkalapokhoz készült bilincseket. Az akkumulátoros működésnek köszönhetően az eszköz külső áramforrástól függetlenül használható. Hűtőfolyadékként csak egy CO2 palackra van szüksége (nem része a szállítási csomagnak), amelyet a készülékhez csatlakoztat. Ha minden alkatrész össze van szerelve, akár 24 cm átmérőjű poharakat is lefagyaszthat egy könnyű nyomással, és megspórolhatja a hűtőben történő órákon át tartó előhűtést.

Az pohárhűtő szerkezete egyszerre rugalmas, és rendkívül stabil. A robusztus alumíniumház és az acélból készült bilincs garantálják a pohár fagyasztó megbízható működését intenzív igénybevétel esetén is. A rozsdamentes acél fej, amellyel a poharakat lefagyasztja, szintén rendkívül robusztus. Egy vidám éjszaka után pedig pillanatok alatt megtisztíthat minden felületet!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények