(4) Vélemények

Tétel: EX18000001

|

Modell: RCPR-16E-SET1

Pop-corn készitő gép és vattacukor készítő gép készlet - 1.600 W/1.200 W - szélfogó búra

334 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű - 1.200 W-os fűtőelem biztosítja a 30–60 másodperc alatt elkészülő 12–18 g-os vattacukor adagokat
  • hatékony - pattogatott kukoricagép erős, 1.600 W-os teljesítménnyel 5 - 6 kg/óra popcorn (16 l/óra) elkészítéséhez
  • intuitív - egyszerű működtetés csak néhány kapcsolóval
  • friss - édességek elkészítése közvetlenül az ügyfelek szeme előtt
  • tiszta - könnyen tisztítható anyagok, mint például íztelen rozsdamentes acél, alumínium és műanyag
  • elegáns - mindkét eszköz meggyőző élénk színeinek és vonzó kialakításainak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Erős duó! Két profi gép pattogatott kukorica és vattacukor készítéséhez

Akár édesség választékát szeretné jobban felszerelni vagy gyerek szülinapon szeretne örömet okozni – a retró popcorn készítő gép és a professzionális vattacukor készítő gép mindenhol egy kulináris, valamint optikai látványosság. Mindkét készülékkel egy pillanat alatt készít finomságokat fiatalok és idősek számára egyaránt. Mindkét eszköz annyira erős, hogy barátainak és vendégeinek gyerekjátékként tud még nagy mennyiségeket is elkészíteni.

Édes falatok a Royal Catering vendéglátóipari tartozékaival

A RCPR-16E tűzpiros pattogatott kukorica készítő gép nem csak mozikban egy igazi látvány! Az 1.600 W-nak és automatikus termosztátnak köszönhetően a professzionális pattogatott kukorica készítő gép gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet és 5 - 6 kg popcornot tud elkészíteni óránként. Az edzett üvegből készült dekoratív üvegezés miatt mindenki nézheti a friss pattogatott kukorica készítését - még sötétben is a megvilágításnak köszönhetően. A fűtött kamra hosszú ideig melegen és ropogósan tartja a kész pattogatott kukoricát.

A pattogatott kukorica eltávolításához egyszerűen nyissa ki a popcorngép két első ajtaját. A praktikus lenyitható ajtó megkönnyíti Önnek a popcorn eltávolítását és a csomagban található erős műanyagból készült kanál pedig az adagolást. A 18,5 cm átmérőjű fűtőedény teflon bevonatának köszönhetően, amelyben egy keverő is található, a kukoricamagok soha nem tudnak megégni. Olyan maradékok, mint a nem kipattogott kukoricamagok, morzsák vagy felesleges olaj, az alsó lemez perforációján keresztül a csepptálcába kerülnek. Az edény és a tálca könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók. A túlmelegedés elleni védelem és négy csúszásmentes gumi talp biztosítja a biztonságot.

Aki szereti a vattacukrot, az imádni fogják ezt a vattacukor gépet!

A RCZK-1200E vattacukor gép a rendkívüli 1.200 W-os teljesítménynek köszönhetően rövid idő alatt elegendő finom vattacukorkát állít elő, akár még kereskedelmi célú használathoz is: Így egy 12 – 18 g-os cukrot tartalmazó adag elkészítése csak 30 – 60 másodpercig tart. A két kapcsolónak, egy a hőmérséklet beállításához és egy a forgófej vezérléséhez, köszönhetően az eszköz nagyon könnyen használható. Az integrált fiók lehetővé teszi a cukor és a mérőkanál higiénikus tárolását és így ezek mindig csak egy kéznyújtásnyira vannak.

A törés- és ütésálló, akrilüvegből készült XL-burkolat, megóvja az Ön finom vattacukorját a szennyeződésektől. A 52 cm-es nagy tál négy csattal van rögzítve, amelyek minimalizálják a rezgéseket és így megakadályozzák az elcsúszást. Használat után a tál, a forgófej és a burkolat könnyen eltávolíthatóak és tisztíthatóak - és egy másodperc múlva a rózsaszín vattacukor gép megint használható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.8

4 értékelés alapján

08.02.2023

08.02.2023

Nous saluons le service client qui a tout mis en œuvre pour que nous recevions l'intégralité de notre commande. Les machines sont prêtes pour la kermesse de l'école. Nous sommes ravis !!! Merci.

08.02.2023

matériel de très bonne qualité, professionnel

08.02.2023

Livraison ok. Les machines semi-professionnelles conviennent très bien. Idéal pour des fêtes d’anniversaire ou entre copains.