Akciós

Tétel: EX10012108

|

Modell: RC-CC_2

Székhuzat - Fekete - Royal Catering

5 790,00 Ft 8 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális – az extra rugalmas anyagnak köszönhetően a székhuzat megfelelő különböző székméretekhez
  • egyszerű – gyors és egyszerű rögzítés, tökéletes és csúszásmentes illeszkedés
  • elegáns – egységes és elegáns megjelenés, Fekete színben
  • könnyen kezelhető – mosógépben mosható és gyorsan száradó anyag
  • tartós – formatartó és ellenálló elasztán anyagból készült

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális és tartós – elasztikus székhuzat elegáns ünnepségekre!

Akár fogadásokról, vásárokról, kerti partikról vagy esküvőkről van szó: az RC-CC_2 székhuzat segítségével a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül elegáns stílust kölcsönözhet minden rendezvénynek kültéren és beltéren egyaránt. A rugalmas székhuzat pontosan illeszkedik a legváltozatosabb formákhoz is, és védi a felületeket a foltoktól és a karcolásoktól. A szék huzat könnyen felhúzható a székekre és biztonságosan rögzíthető a lábak alatt.

Varázsolja vendéglátóipari bútorait elegánssá pillanatok alatt a mosható székhuzat segtségével!

Az időtlenül elegáns Fekete színű rugalmas székhuzat elasztánból készült: ez a szövet rendkívül rugalmas és tartós, valamint ellenálló a szennyeződésekkel szemben. Ha pedig a étkezőszék huzatot mégis szennyeződés érné, egyszerűen tisztítható a mosógépben. A elasztán anyag száradási ideje nagyon rövid.

A nagy ellenállóképességnek, az univerzális illeszkedésnek és a gyors tisztításnak köszönhetően a rugalmas székhuzat megfelel a magas vendéglátóipari igénybevételnek is, így ideális rendezvényekre, szállodákba vagy éttermekbe. A szék védőhuzat segítségével azonban egységes stílust teremthet privát rendezvényein is. A mosható székhuzat pillanatok alatt felhúzható és egyszerűen rögzíthető a lábak alatt, vagyis a praktikus székre való huzat segítségével Ön rengeteg időt takaríthat meg.

MŰSZAKI ADATOK