Tétel: EX10021368

|

Modell: S-MMA 120H

MMA hegesztőgép - 120 A - Duty Cycle 60 % - Arc Force - Hot Start - Anti-Stick

43 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – elektródás hegesztőgép forgóvezérléssel és LED kijelzővel
  • hatékony – 20 és 120 A közötti hegesztési áram, valamint 60%-os aktív ciklusidő
  • optimális – modern IGBT inverter az optimális hegesztési paraméterek érdekében
  • funkciók – tiszta hegesztési eredmények a Hot Start, Arc Force és Anti-Stick funkciónak köszönhetően
  • mobil – kompakt kialakításának és a fogantyúnak köszönhetően az elektródás hegesztő könnyen szállítható

TERMÉK LEÍRÁSA

MMA hegesztőgép számos különböző hegesztési munkához

Kompakt és sokoldalúan használható MMA hegesztőgépet keres, amelynek elsődleges jellemzői a gyors gyújtás, a stabil ív és a kevés hegesztési fröccsenés? Akkor az MMA hegesztőgép a Stamos Germany-től ideális választás az Ön számára! A legújabb technológiáknak és a számos funkciónak köszönhetően az elektródás hegesztő minden általános munkafolyamathoz megfelel.

Hatékony és egyszerű! Hatékony hegesztés a Stamos Germany elektródás hegesztőgéppel

Használja az elektródás hegesztőt 1,6–3,2 mm átmérőjű elektródákhoz, és a Hot Start, Arc Force és Anti-Stick funkciónak köszönhetően a legjobb hegesztési eredményeket érheti el. A Hot Start rövid időre megnöveli a hegesztési áramot a hegesztési folyamat kezdetén, így Ön már a kezdetektől optimális hegesztési varratokat készíthet. Az Arc Force használatával stabilabb ívvel hegeszthet, az Anti-Stick pedig megakadályozza, hogy az elektróda megtapadjon. így Ön mindig tiszta hegesztési eredményeket érhet el, túlzott salakosodás és fröccsenés nélkül.

Az összes hegesztési paraméter hatékony megvalósítása érdekében az MMA hegesztő a legújabb IGBT inverter technológiával rendelkezik. A hegesztési áramot pontosan állíthatja be 20 és 120 A között a forgatógomb segítségével, amelynek értékeit bármikor ellenőrizheti a LED kijelző segítségével. A túlmelegedés elleni védelem gondoskodik a maximális biztonságról a hegesztés során.

A robusztus elektródás hegesztőgép rendkívül kompakt, és a fogantyú segítségével kényelmesen szállítható. Akár fémekhez, például acélhoz, vashoz, rézhez, öntöttvashoz, nikkelhez vagy rézötvözetekhez használja a készüléket, az MMA hegesztő garantálja a legjobb teljesítményértékeket, még szabadtéri munkavégzés esetén is. Használja az elektródás hegesztőt 3 mm-es hegesztési vastagságig műhelyekben javítási munkákhoz, a gyártásban vagy a lakatosműhelyben végzett hegesztési munkákhoz. A sokoldalú MMA hegesztő minden alkalmazási területen hibátlan eredményeket biztosít.

MŰSZAKI ADATOK