Trustpilot
Akciós
(4) értékelés

Plazmavágó - 45 A - 230 V - HF gyújtás

106 990,00 Ft 114 609,21 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10021222

|

Modell: S-PLASMA 50-IGBT

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
106 990,00 Ft
3+
5%
101 640,50 Ft
5+
10%
96 291,00 Ft
10+
15%
90 941,50 Ft
Főbb jellemzők
  • Hatékony - modern IBT inverter és HF gyújtás
  • Nagyteljesítményű - 45 A-es max. vágóáram, 120 A-nél 100% aktív ciklusidő
  • Áttekinthető - a kezelőfelület LED-kijelzővel és tekerőgombbal működik, akár hegesztőkesztyűben is használható
  • Pontos - deformálódás nélküli vágás 15 mm anyagvastagságig, rácsoknál is a pilot gyújtásnak köszönhetően
  • Flexibilis - egyszerű váltás kétütemű, illetve négyütemű üzemmód között
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Erőteljes 45 A-es plazmavágó HF gyújtással

A Stamos Germany S-PLASMA 50-IGBT plazmavágója modern IGBT inverter technológiával pontosan és deformálás nélkül vágja az elektromosan vezető anyagokat, mint pl. az acél, a rozsdamentes acél, az öntöttvas, a réz, a nikkel vagy az alumínium. A professzionális eszköz max. 15 mm-es mélységig teszi lehetővé a vágást, max. 45 A vágási teljesítménnyel. A plazmavágó ideális műhelyekben vagy garázsokban végzett javítási és felújítási munkákhoz.

Könnyen kezelhető plazmavágó gép

A vágóáram a forgatógombbal 20 és 45 A között állítható be, az értékek egyértelműen jelennek meg az LCD kijelzőn. 100%-os ciklusidőnél 20 A áll rendelkezésre. Ezek a teljesítményértékek elegendőek a 15 mm vastag munkadarabok átvágásához. Vághatók pl. szerszámacélok, valamint a rozsdamentes acél és más acélötvözetek is. Az alumínium, a réz és a titán is vágható az S-PLASMA 50-IGBT erőteljes plazmaívével.
A plazma vágó készülék két különböző munkamódot kínál, így minden feladatnál a maximális előrehaladás érhető el. 2T üzemmódban az pisztoly addig működik, amíg a bekapcsológombot nyomva tartják. 4T módban a kapcsolót elég egyszer megérinteni az aktiváláshoz, illetve még egyszer a kikapcsoláshoz.
A Stamos Germany plasma cutter 230 V üzemi feszültséggel dolgozik. Ennek köszönhetően megfelelő eszköz az autószerelő műhelyekben, fémmegmunkáló üzemekben és az ipari termelésben. Otthoni barkácsolók is nagy hasznát veszik az igényes felújítási és javítási projektek kivitelezésénél.
A pisztolyt magas frekvenciával gyújtja be, így rácsot és rostélyt is lehet vágni vele. A munkadarab vágás utáni oxidációjának vagy deformációjának megakadályozása érdekében a levegőellátás 10 másodpecen keresztül még folytatódik. Mivel a levegő tovább áramlik, az égő is lehűl, így elkerülhetők az esetleges károsodások. Az alapegység is egy nagy teljesítményű ventilátor-hűtőrendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a túlmelegedést.
A kompakt acélház védi a plazmavágó belső szerkezetét. Kívülről bevonat védi a plazmavágót a különböző környezeti hatásoktól. A praktikus fogantyúnak köszönhetően a plazmavágó egyszerűen szállítható. A házon található QR-kóddal bármikor lekérheti a plazmavágó használati útmutatóját.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.5

4 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Expondo Norway

Ez szállít!

Azért vettem ezt a plazmavágót, hogy megszabaduljak néhány fémhulladéktól (egy tartálytól), ami túl nagy ahhoz, hogy elmozdítsam. Ez a vágó nem különösebben gyors, de kompakt és kedvező árú, és meglehetősen egyszerűvé tette a munkát. Leginkább 4mm-es fekete acélt vágtam vele, de voltak nagyobb vastagságú részek is, és gond nélkül ment. Az én 16A-es biztosítékomat legalább arra tervezték, hogy elegendő áramot adjon, és ez késleltette a munkát, de elég is volt az elvégzéséhez. Az oktatóanyag német és angol nyelvű, ügyes és könnyen érthető. Hasonló munkákra ajánlom.

Válasz tőle

Köszönöm a pozitív és biztató szavakat. A jövőben is szeretettel várjuk Önt vásárlóként webáruházunkban. Szép napot!
Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Czech Republic

ez nyomorúság

a termék semmiért drága.16A-es megszakító nem bírja, 10mm-es alumínium nem égeti meg, az ívet nehéz elkapni. Márkásat kellett volna vennem.

Válasz tőle

Köszönjük a visszajelzést. Célunk a segítés és a folyamatos fejlesztés, de ennek érdekében szükségünk van az Önök támogatására, hogy ez a probléma a jövőben ne fordulhasson elő. Köszönjük a bizalmat – együtt meg tudjuk csinálni.
Eredeti értékelés megjelenítése

5 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Norway

Nagyon jó

Nagyon jó ezen az áron. 32A-es biztosítékhoz kötöttem és jól vág ha nincs túl nagy vágási sebességed

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Finland

Jó gép

Nagyon jó gép, jó ár-érték arány.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Hol találok megfelelő hegesztő sisakot?

Az expondonál, a hegesztő ruházat kategóriában talál hegesztő sisakokat. Vagy egyszerűen keressen rá a webáruházban a hegesztő sisak címszóra.

Hogyan győződhetek meg róla, hogy a kiegészítők jók-e a plazmavágómhoz?

Az expondo csak olyan kiegészítőket kínál, amelyek jók a készülékeinkhez. Szükség esetén szívesen segítünk Önnek információkkal.

Hogyan szerezhetek információkat cégük új termékeiről és akcióiról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és automatikusan megkapja a legújabb információkat.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket