Akciós

Tétel: EX10021075

|

Modell: S-LS-47

Forrasztóállomás - digitális - 80 W - LED

14 790,00 Ft 33 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • gyors - felmelegedési idő kb. 40 másodperc 400 °C-ig a 80 W-os teljesítménynek köszönhetően
  • pontos - beállítható hőmérséklet 150 és 480 °C között
  • modern - digitális vezérlőpanel LED kijelzővel és a kívánt hőmérséklet kijelzésével
  • könnyű - ergonomikusan formázott forrasztópáka, rugalmas adagolóval és praktikus forrasztópáka tartóval
  • biztonságos - fűtőelem és hőmérséklet hibajelző
  • védett - jelszóvédelem a forrasztási hőmérséklet véletlen megváltoztatásától - például gyártás vagy képzés során

TERMÉK LEÍRÁSA

Modern forrasztóállomás a pontos forrasztás érdekében

A forrasztóállomás egy elengedhetetlen eszköz mindenhol, ahol elektronikus alkatrészeket kell feldolgozni, karbantartani vagy javítani. Kompakt kialakítása miatt a készülék kis- és középvállalkozások igényeihez tökéletes. Jellemzője egy egyszerű és pontos digitális menü, amellyel a forrasztópáka hőmérséklete pontosan igazítható a különböző követelményekhez. Az állítható forrasztóállomás a biztonságos használat érdekében egy ESD funkcióval van ellátva, amely megakadályozza az elektrosztatikus kisülést és védi a forrasztandó elektromos berendezéseket.

A digitális forrasztóállomás pontos forrasztási hőmérséklettel szolgál

A forrasztóállomás egy digitálisan vezérelhető tápegységet tartalmaz, amellyel a 80 W teljesítményű forrasztópáka vezérelhető. A nagy teljesítmény miatt a kívánt hőmérséklet kevesebb mint 40 másodperc alatt el van érve. A hőmérséklet egy digitális vezérlőpulton keresztül, három gomb segítségével pontosan beállítható 150 és 480 °C között. A LED-kijelzőn mindig figyelemmel kísérheti a hőmérsékletet, és szükség esetén újra és újra használhatja más feladatoknál. A forrasztópáka különböző forrasztócsúcsokkal szerelhető fel, hogy biztonságosan forrasza össze vagy válassza el a különböző elektromos berendezéseket. A szállítási csomag egy csipeszt tartalmaz a finom munkákhoz.

A forrasztópáka fogantyúja ergonomikusan formázott és kényelmesen illeszkedik a kézbe. A forrasztópákatartó egy forrasztó szivaccsal van ellátva, így a forrasztócsúcs tisztítása különösen kényelmes. A digitális forrasztóállomás gumi lábakkal van ellátva, amelyek biztosítják a csúszásmentes állást a forrasztás során.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK