Akciós

Tétel: EX10021456

|

Modell: S-WMW-ER70S-4 0.8-5.0KG

Hegesztőhuzal - acél - ER70S-4 - 0.8 mm - 5 kg

13 190,00 Ft 22 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • optimális – alkalmas MIG/MAG hegesztőgépekhez védőgázas hegesztéshez
  • hatékony – kiváló hegesztési eredményeket ér el ötvözetlen acélok hegesztésekor
  • pontosan illeszkedik – 0.8 mm-es huzaladagoláshoz
  • hatékony – 5 kg hegesztőhuzal a folyamatos hegesztéshez
  • robusztus – hosszú élettartam jellemzi

TERMÉK LEÍRÁSA

Az optimális hegesztőhuzal MIG/MAG hegesztőgépéhez

Ötvözetlen acélokat szeretne hegeszteni MIG/MAG hegesztőgépével? Akkor válassza a kiváló minőségű acélötvözetéből készült hegesztőhuzalt a Stamos Welding Group-től! A tömör hegesztőhuzallal optimális eredményeket érhet el építőipari acél és más ötvözetlen acél esetén.

Az acél hegesztőhuzallal kiváló eredményeket érhet el

Az ötvözetlen acélokhoz készült hegesztőhuzal átmérője 0.8 mm. Győződjön meg arról, hogy a huzalelektróda megegyezik a MIG/MAG hegesztőben lévő huzaladagolással. Ötvözetlen acélokhoz használjon M2, M3 csoportba tartozó aktív gázkeveréket nagy argon vagy C1 tartalommal védőgázként. A C, Si és Mn kiegyensúlyozott kémiai összetételének köszönhetően optimális hegesztési varratokat érhet el nagy szakítószilárdsággal. A 0.8 mm-es hegesztőhuzalt magas ívstabilitás és alacsony fröccsenésképződés jellemzi, így kiváló minőségű varratokat érhet el vele.

A szállítási csomagban található5 kg-os mennyiségnek köszönhetően rendkívül hatékonyan hegeszthet akár hosszabb hegesztési munkák során is. A hegesztőhuzal ideális MIG/MAG hegesztési munkákhoz építkezéseken, a hajógyártásban vagy ötvözetlen acélból, illetve finomszemcsés szén-mangán acélból készült nyomástartó edényeken.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények