Tétel: EX10021460

|

Modell: S-WMW-ER70S-6 1.0-5.0KG

Hegesztőhuzal - acél - rézbevonat - ER70S-6 - 1.0 mm - 5 kg

20 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • optimális – alkalmas MIG/MAG hegesztőgépekhez védőgázas hegesztéshez
  • hatékony – kiváló hegesztési eredményeket ér el ötvözetlen acélok hegesztésekor
  • pontosan illeszkedik – 1.0 mm-es huzaladagoláshoz
  • hatékony – 5 kg hegesztőhuzal a folyamatos hegesztéshez
  • rugalmas – az autóiparban, kerékpárvázak vagy vasúti forgóvázak hegesztéséhez

TERMÉK LEÍRÁSA

Rézbevonatú hegesztőhuzal az Ön MIG/MAG hegesztőgépéhez

Ötvözetlen acélokat szeretne hegeszteni MIG/MAG hegesztőgépével? Akkor válassza a kiváló minőségű szénacél ötvözetből készült hegesztőhuzalt a Stamos Welding Group-től! A rézbevonatú tömör huzallal optimális eredményeket érhet el ötvözetlen acélok széles skálájánál.

A Mn/Si ötvözetből készült hegesztőhuzallal rugalmasan hegeszthet

Az ötvözetlen acélokhoz készült hegesztőhuzal átmérője 1.0 mm. Győződjön meg arról, hogy a huzalelektróda megegyezik a MIG/MAG hegesztőben lévő huzaladagolással. Használjon Ar/CO2 vagy tiszta CO2 gázkeveréket védőgázként ötvözetlen acélokhoz. A C, Si és Mn kiegyensúlyozott kémiai összetételének köszönhetően optimális hegesztési varratokat érhet el nagy szakítószilárdsággal. A 1.0 mm-es hegesztőhuzalt magas ívstabilitás és alacsony fröccsenésképződés jellemzi, így kiváló minőségű varratokat érhet el vele.

A szállítási csomagban található5 kg-os mennyiségnek köszönhetően rendkívül hatékonyan hegeszthet akár hosszabb hegesztési munkák során is. A hegesztőhuzal ideális MIG/MAG hegesztési munkákhoz az autóiparban és a konténeriparban. A huzalelektróda megfelelő kerékpárvázakhoz, vasúti forgóvázakhoz vagy földmunkagépekhez. A 1.0 mm-es hegesztőhuzal továbbá rendkívül rugalmasan használható az építőiparban és töltőanyagként is.

MŰSZAKI ADATOK