Tétel: EX10021471

|

Modell: S-WMW-ER4043 0.8X0.5KG

Hegesztőhuzal - alumíniumötvözet - ER4043 - {{átmérő_234}} mm - 0.5 kg

10 299,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • optimális – alkalmas MIG/MAG hegesztőgépekhez védőgázas hegesztéshez
  • hatékony – kiváló hegesztési eredményeket érhet el, ha alumíniumot inert gázokkal, például argonnal vagy héliummal hegeszt
  • pontosan illeszkedik – 0.8 mm-es huzaladagoláshoz
  • hatékony – 0.5 kg hegesztőhuzal a pontos hegesztéshez
  • kompatibilis – a hegesztőhuzal egy 10 cm-es átmérőjű, 1,6 cm-es belső átmérőjű huzalorsón található

TERMÉK LEÍRÁSA

Az optimális hegesztőhuzal MIG/MAG hegesztőgépéhez

Alumíniumot szeretne hegeszteni MIG/MAG hegesztőgépével? Akkor válassza a kiváló minőségű alumíniumötvözetéből készült hegesztőhuzalt a Stamos Welding Group-től! A hatékony tömör huzallal optimális eredményeket érhet el AlSi és Al-Mg ötvözetekkel.

Az alumínium hegesztőhuzallal kiváló eredményeket érhet el

Az alumíniumötvözet hegesztőhuzal átmérője 0.8 mm. Győződjön meg arról, hogy megegyezik a MIG/MAG hegesztőben lévő huzaladagolással. Használjon inert gázt, például argont vagy héliumot alumínium védőgázként. A Si, Fe, Cu, Mm, Mg, Zn, Ti, Be és Al kiegyensúlyozott kémiai összetételének köszönhetően optimális hegesztési varratokat érhet el, csekély fröccsenéssel és nagy hőállósággal. A tökéletes eredmények érdekében előzetesen tisztítsa meg a hegesztési területet.

A huzal egy 10 cm átmérőjű orsón található. A szállítási csomagban található0.5 kg-os mennyiségnek köszönhetően rendkívül hatékonyan hegeszthet akár hosszabb hegesztési munkák során is. A huzalelektróda ideális MIG/MAG hegesztési munkákhoz, amelyek során AlSi és AlMg-Si ötvözeteket kötnek össze anyagként.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények