Tétel: EX18000557

|

Modell: SWG-MWH-S55-SET

Hegesztőmágnes - 4 db-os készlet - kapcsoló - 45/90° - 55 kg

94 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • variálható – 45° és 90° szögben tartja a munkadarabokat
  • praktikus – a kapcsolóval szabályozható a mágneses erő
  • erős – 55 kg-os tartóerővel csatlakoztatja egymással a fémeket
  • tartós – robusztus acélszerkezet a stabil csatlakozás érdekében
  • könnyen kezelhető – a mágneses erő kikapcsolásával a fémmaradványok egyszerűen eltávolíthatók

TERMÉK LEÍRÁSA

A mágneses szögbeállító biztonságosan a helyükön tartja a munkadarabokat

A Stamos Welding Group hegesztőmágnest kifejezetten fémelemeken való használatra tervezték, és erős mágneses kapcsolatot biztosít az egyes munkadarabok között, amelyet egy kapcsolóval kapcsolhat be és ki. A robusztus szögbeállító különböző szögekben rögzíthető, és optimális tartóként szolgál a fém alkatrészekhez hegesztési, forrasztási vagy más professzionális szerelési munkák során. A készlet négy praktikus szögbeállítót tartalmaz.

A mágneses szögbeállítók biztonságosan a helyükön tartja a munkadarabokat

A hegesztőmágnes nyíl alakú kialakítása lehetővé teszi a multifunkcionális alkalmazást különböző pozíciókban. A szögbeállító 45°-os és 90°-os pozíciókban használható. A mágneses szögbeállító rugalmas megoldást kínál a munkadarabok optimális elhelyezésére, az Ön elképzeléseinek megfelelően.

A rendkívül erős mágneses csatlakozást egy kapcsoló segítségével aktiválhatja, illetve a hegesztőmágneseket is kikapcsolhatja. Ha még nem aktívak a mágnesek, könnyebb a munkadarabokat egymáshoz igazítani. A kívánt helyzetben aktiválja a mágneseket, amelyeket ezután biztonságosan rögzíthet. Az erős mágneses csatlakozás maximális biztonságot nyújt használat közben.

A max. 55 kg-os tapadási súrlódásnak köszönhetően a mágneses pozicionáló optimális összekötő elem a nehéz fém alkatrészek között. Az eszköz segítségével könnyedén rögzíthetők a lemezek, csövek és más fémelemek, így Önnek mindkét keze szabadon marad a fémmegmunkálás során, és mindig körültekintően dolgozhat.

A készletben található hegesztő mágnesek stabil acélburkolattal rendelkeznek, amely garantálja az eszközök terhelhetőségét és hosszú élettartamát. A robusztus acélkonstrukciónak köszönhetően a mágneses pozicionáló formastabil, így még nagy nyomás alatt is optimálisan illeszkedik.

Ha a hegesztőmágnes mágneses ereje deaktiválva van, könnyen megtisztítható a szennyeződésektől, például a fémforgácsoktól vagy más hasonlótól.

MŰSZAKI ADATOK