Tétel: EX10030562

|

Modell: SBS-KW-1000SLIM

Darumérleg - 1.000 kg / 500 g

66 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős – magas 1.000 kg-ig terjedő terhelhetőség
  • látható – nagy LCD-kijelző 40 mm magas számjegyekkel
  • pontos – max. 500 g-os eltérés
  • stabil – öntött alumíniumból készült ház, horog ötvözött acélból, bilincs nemesacélból
  • felhasználóbarát - egyszerű funkcióválasztás, mértékegység váltás és távirányító

TERMÉK LEÍRÁSA

Rugalmas darumérleg 1.000 kg-ig

A Steinberg Systems SBS-KW-1000SLIM darumérlege kifejezetten az ipari használatra lett kialakítva és a tökéletes kiegészítő, mely napi munkájában tökéletes módon segíti Önt. Ez a darumérleget első sorban ipari és kézműves használatra lett kialakítva. Meggyőzi a robusztus felépítésével és a kiváló minőségű LCD kijelzőjével. Használja ki a mérleg mobil alkalmazási lehetőségeit és egészítse ki ipari eszközeit. A rugalmasság és a teljesítmény garantált. Az Ön előnye: kiváló mérési minőség és elsőosztályú ügyfélszolgálat.

Darumérleg távirányítóval és nagy kijelzővel

A robusztus SBS-KW-1000SLIM darumérleg különböző funkciókkal rendelkezik: Tartás, tarázás és nullázás. A mérési tartomány 10 és 1.000 kg közötti tartományban található. 500 g-os pontossággal és egy maximális 120 %-os túlterheléssel a darumérleggel nehéz súlyok megbízhatóan és pontosan mérhetők. A mérleg törési terhelése 400 %-nál van. A súly mértékegység könnyen váltható kg és lb között.

A darumérleg kiváló minőségű öntött alumíniumból készült és ennek hála nagyon terhelhető és egyedi robusztussággal rendelkezik. A stabil ház védi az eszközt a külső hatásoktól és ütésektől – ezáltal a mérleg különösen hosszú élettartalmú. A -10 és +40 °C közötti üzem hőmérséklet szintén hozzájárul a mérleg hosszú élettartalmához.

A klasszikus időtlen kialakítás és a nagy felbontású LCD-kijelző kiegészíti ezt a nagy teljesítményű, sokoldalú gépet. A 40 mm-es számjegymagasságnak hála az egyes mért értékek mindig jól felismerhetők. A probléma mentes és könnyű használathoz szükséges gombok könnyen elérhetők. Készenléti állapotban az automatikus kikapcsolás védi az elemeket.

A szállítási csomagban található távirányító segíti a mindennapi munkát és átad minden gombnyomást a darumérlegnek. Még nagy távolságból is könnyen vezérelheti ezt a darumérleget.

A szállítási csomagban egy ötvözött acélból készült forgatható biztonsági horog található, a súlyok felakasztásához, egy karabineres kampó és 6 AA 1,5 V-os elem a darumérleghez, valamint a távirányítóhoz. Ez biztosítja a Steinberg Systems darumérleg azonnali használatának lehetőségét.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK