Akciós

Tétel: EX10030680

|

Modell: SBS-HT-4CH

Digitális hőmérő - 4 csatorna - K/J típus

21 090,00 Ft 37 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz – közvetlen és gyors mérési eredmények a K típusú hőelemmel 
  • sokoldalú – támogatja a négycsatornás mérést a  K/J hőelemes méréseknél
  • tiszta – a nagy LCD kijelző egyszerre 2 csatornán jeleníti meg az eredményeket
  • funkcionális – min./max. és AVG átlagmérésekhez, értékek kijelzése °C-ban vagy °F-ban
  • mérési tartomány – széles hőmérséklet-tartományban, -200 °C – 1370°C (-328 °F – 2498 °F) között mér

TERMÉK LEÍRÁSA

Könnyen kezelhető digitális hőmérő K típusú hőelemmel

A hőelemes, digitális kontakt hőmérő folyadékokkal, gőzökkel vagy különböző felületekkel érintkezve precíz mérési eredményeket garantál. A termométer sokoldalúan alkalmazható, legyen szó akár magas hőmérsékleten üzemelő acélkályhákról vagy alacsony hőmérsékletű cseppfolyósított gázokról, pl. hidrogénről. A csomag négy K típusú hőelemet tartalmaz, amelyek egymástól függetlenül négy csatornán keresztül használhatók.

Kétcsatornás hőmérő a Steinberg Systems-től

A két csatorna összes rögzített mérési eredménye világosan és gyorsan jelenik meg az átlátható LCD kijelzőn. A két további csatorna opcionálisan jeleníthető meg, így Ön a kijelzőn négy csatornája között válthat. Az átlátható kezelőpanelen közvetlenül kiválaszthatja a °C vagy  a °F mértékegységeket, a digitális termométer segítségével pedig beállíthatja a méréshez szükséges Min, Max és AVG funkciókat.

A nagy pontosságú hőelemes kontakt hőmérő széles mérési tartományban, -200 °C és 1370 °C között használható K/J típusú  mérésekhez. Az eredményeket 1000 °C-ig 0,1 °C-os lépesekben, 1000 °C felett pedig 1 °C-os lépésekben jelzi ki. Tehát amellett, hogy nagyon alacsony hőmérsékletű és nagyon forró folyadékok vagy tárgyak mérésére is képes, rendkívül precíz mérési eredményekkel szolgál, ami ipari és laborkörülmények között számos alkalmazási területen döntő fontosságú.

A könnyen kezelhető mérőkészülék egy 9 V-os elemmel működik, amely már benne van a csomagban. Az elem kiemelkedő módon legalább 30 órán át üzemel. Munka közben a kikapcsolóautomatika gondoskodik a hatékony használatról. Legyen szó élelmiszergyártásról, vegyi üzemről vagy ipari laborról, a K típusú hőelemmel felszerelt digitális hőmérővel extrém körülmények között is precíz eredményekre számíthat.

MŰSZAKI ADATOK