Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Hangszintmérő - 35 - 135 dB

14 590,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10030413

|

Modell: SBS-SM-135C

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
14 590,00 Ft
3+
5%
13 860,50 Ft
5+
10%
13 131,00 Ft
10+
15%
12 401,50 Ft
Főbb jellemzők
  • nagy, ± 1,4 dB pontosság 35 és 135 dB közötti mérési tartományban
  • a 31,5 Hz és 8 kHz közötti frekvenciatartomány az emberi halláson kívüli frekvenciákat is észleli
  • hőmérséklet mérés - 20 és + 70 °C között
  • jól leolvasható LCD kijelző, háttérvilágítással
  • 60 órás üzemelés a 3 x 1,5 V AAA Micro elemmel
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Hangszintmérő - 35 - 135 dB

Mindenki másképp reagál a zajra, de a hangszintmérővel pontosan meghatározhatja, hogy mennyire nagy a hangzavar az irodájában, a műhelyjébben vagy az utcán. A zajszintmérő ugyanolyan megbízhatóan érzékeli az ember által előállított zajt, mint a gépek hatására keletkezett zajt.
A 35 és 135 dB közötti mérési tartománnyal a hangszintmérő pontos eredményeket kínál és segítéségével megbízhatóan állíthat ki nyilatkozatot a legkülönbözőbb hangforrásokról. Az erős hangingadozások 50 dB dinamikus tartományban is pontosan ábrázolhatók.
A zajterhelés mérő lenyűgöz a ± 2 dB mérési pontossággal. Ez lehetővé teszi a kapott értékek pontos osztályozását, akár a közúti zaj, akár a gépek által generált zajok tekintetében.
A hangszintmérő hatékonyan méri a frekvenciatartományt 31,5 Hz-től 8 kHz-ig-ig, így olyan frekvenciákat is mér, amelyeket az emberi fül nem érzékel. Ebben az esetben A frekvenciatartományt használja, amelynek segítségével mérheti például az irodában az optimális zajszintet is.
A Fast és Slow funkciók segítségével jobban mérheti és megjelenítheti a kimutatott hangforrások dinamikáját. Fast üzemmódban a készülék 125 milliszekundum sebességgel méri a gyors hang cserét. Slow üzemmód esetében, ami egy másodperces méréseket végez, lehetővé válik az állandó hangszint kimutatása.
Termékünk segítségével a hangmérések mellett akár a hőmérsékletet is meghatározhatja. Ebben az esetben a mérési tartomány - 20 és + 70 °C között van. Igény esetében a hőmérséklet mértékegysége megváltoztatható Celsius-fokról Fahrenheit-fokra.
Az összes leírt beállítás könnyen kiválasztható a pár gomb segítségével. Az összegyűjtött adatok az LCD kijelzőn egy tizedesjegy pontossággal jelennek meg, és közvetlenül vezérelhetők. Az optimális leolvashatóság érdekében sötétebb környezetben az háttérvilágítás megkönnyíti a kijelző megtekintését.
A hangszintmérő három 1,5 voltos Micro AAA elemmel üzemel, maximális üzemideje pedig 60 óra. Az optimális eredmények érdekében, a mikrofon még a szabadban is szélvédővel van ellátva. A háromlábú állvány, amelyen biztonságosan elhelyezheti a készüléket, különösen hosszabb felvételek esetén bizonyul praktikusnak.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Mi milyen hangos?

Egy óra ketyegése: 20 dB; Iroda: 50 dB; Porszívó: 75 dB; Láncfűrész: 105 dB; Fűnyíró: 80 dB; Repülőgép leszálláskor: 120 dB

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket