Akciós

Tétel: EX10030852

|

Modell: SBS-LF-126

Laboratóriumi kocsi - 3 polc/56 x 36 x 13 cm - 1 fiók - 15 kg

44 690,00 Ft 62 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • rendezett – 3 könnyen elérhető polc, 1 praktikus fiókkal kiegészítve 
  • tágas – a 56 x 36 x 13 cm-es polcok és a 21 x 31 x 8 cm-es fiókok bőséges tárolóhelyet biztosítanak munkaeszközei számára
  • mobil – 4 kerék műanyagból (PVC), két rögzítőfékkel és két tolófogantyúval
  • praktikus – rugalmas, 360°-ban forgatható szemetes a hulladék gyors eltávolítása érdekében
  • robusztus – stabil rozsdamentes acél szerkezetet 15 kg teherbírással

TERMÉK LEÍRÁSA

Mindig minden kéznél van – a mobil laboratóriumi kocsin!

Szereti, ha mindig jól áttekinthetőek a munkafolyamatok és mindig kéznél vannak a szükséges eszközök? Akkor használja a Steinberg Systems laboratóriumi kocsiját! Legyen szó állványokról, kémcsövekről, folyadékokról vagy papírtörlőről: a 3 polccal és 1 fiókkal ellátott tárolókocsin rendezetten tárolhatja felszereléseit.

Stabil és mobil! A Steinberg Systems gurulós kocsija

Helyezze el munkaeszközeit kényelmesen, elérhető távolságban a tágas gurulós kocsi 3, 56 x 36 x 13 cm-es polcán! A gurulós szállító kocsi hegesztett pereme megakadályozza, hogy a tárgyak véletlenül leessenek a polcokról. Ugyanakkor a tárolókocsi egyik oldala nyitott, így Ön könnyen elhelyezheti felszereléseit a polcon. A 1 db 21 x 31 x 8 cm-es fiók kényelmes magasságban helyezkedik el a felső polc alatt, és további tárhelyet kínál.

A munkaeszközeit és a folyadékokat eddig szekrényekben vagy egy külön helyiségben tárolta, de most szeretne mindent a munkaasztalához vinni? A laboratóriumi szállítókocsi rengeteg helyet kínál, és a négy keréknek, valamint a praktikus fogantyúnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen szállíthatja felszereléseit oda, ahol épp szüksége van rájuk! A műanyagból (PVC) készült kerekek rendkívül kíméletesek, még az érzékeny padlófelületekhez is. A szükséges stabilitás érdekében pedig egyszerűen húzza be a két megbízható rögzítőféket. A gurulós kocsi a keletkező hulladék tárolására is alkalmas, mivel az egyik csövön egy praktikus szemetes található, amelyet igény szerint 360°-ban elforgathat.

A rozsdamentes acélból készült szállítókocsi felépítése rendkívül stabil, és akár 15 kg-ig terhelhető. A felhasznált anyag könnyen tisztítható és tartós, így a gurulós szállítókocsi intenzív igénybevétel esetén sem fog csalódást okozni Önnek. A laboratóriumi használaton kívül a kocsi számos más alkalmazási területre is tökéletes választás, ahol mobil és jól rendezett tárolóhelyre van szüksége!

MŰSZAKI ADATOK