B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W
29 890 Ft Az árak tartalmazzák az ÁFA-t 42 890 Ft

B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W

Gyártó: ulsonix | Cikkszám: EX20050227 | Típus: AIRCLEAN 600P

B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W
B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W
B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W
B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W
B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W
B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W
B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W
360°-os fotó
Kattintson a galériára és nézze meg a képeket
eredeti ár: 42 890 Ft megtakarítása: 13 000 Ft 29 890 Ft eredeti ár: 42 890 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t

B-termékekein

B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Termék különlegességei

 • 600 mg/óra
 • 50 W
 • UV-fény
 • 5-szűrő-rendszer
 • LCD-kijelző

Megjegyzés a kopó alkatrészekhez: Az ózonkezeléshez szükséges kerámialapok a készülékben kopó alkatrészek és legalább 6 havonta vagy 6.000 üzemóra elteltével ki kell ezeket cserélni. Kopó alkatrészekre nem vonatkozik a készülék jótállási ideje, a megfelelő kerámialapokat megtalálja online-üzletünkben.

 • alapos – ötszintes levegőtisztítás fotokatalízis-, aktívszén-, HEPA-, negatív-ion- és előszűrővel
 • hatékony – 600 mg/órás ózonerő egy kerámialap segítségével
 • sterilizáló – UV-fény elpusztítja a baktériumokat és kórokozókat a levegőben
 • praktikus – távirányító és egyszerűen leolvasható LCD-kijelző
 • mobil - kompakt, erős és könnyen szállítható a fogantyú segítségével

Ózongenerátor és légszűrő 5-szűrő-rendszerrel és UV-lámpával

Az ulsonix termékcsaládhoz tartozó AIRCLEAN 600P ózongenerátor segít Önnek a szobákból a kellemetlen szagok hatékony eltávolításában. Ezen túlmenően a levegőminőség egy ötszintes szűrőrendszer, valamint UV-lámpa segítségével jócskán javul. Ez azt jelenti, hogy az ózonkészülék tökéletes helységek cigarettaszagoktól és állatszagoktól való megszabadítására a szállodaiparban, irodákban vagy hajók és járművek belsőjében.

Friss és tiszta levegő az ózon levegőtisztítóval az ulsonix által – semmi más!

Készülékünk képes 600 mg ózon előállítására óránként, ezáltal pedig hatékonyan küzd meg a kellemetlen illatokkal. Az időzítő segítségével az ózongenerátor szükség szerint működtethető, alternatíva ként az eszközt egy távirányító segítségével is vezérelheti. Az egyenletes ózontermeléshez legfeljebb 325 m²-es helyiségekben az ózonlégtisztító egy hatékony kerámialemezzel van felszerelve.  

Az ózon szagtalanító hatása mellett a beépített UV-fény optimalizálja az ózon fertőtlenítő hatását. Az UV-sugárzás különösen hatékonyan bontja le a mikroorganizmusokat, így a levegőben található baktériumok és kórokozók véglegesen elpusztításra kerülnek.

A levegőminőség javítása érdekében már az ózonkezelés alatt, az ózon levegő tisztító öt szűrővel lett ellátva. Egy előszűrő a beszívott levegő durva tisztítását teszi lehetővé. Finomabb részecskék az aktívszén szűrő, valamint a HEPA-szűrő segítségével hatékonyan eltávolításara kerülnek. Káros anyagokat a fotokatalízis szűrő átalakítja vízzé valamint széndioxiddá. Ezenfelül egy negatív-ionszűrő megköti a pollent és a port, eközben szintén ózon kerül felszabadításra. Az optimális használat érdekében a ventilátor öt szintben állítható. Ezáltal a levegő átfogó tisztítása garantált, amely több mind csak egy egyszerű szagtalanítás.

Termékünk 50 wattos teljesítményével különösen energiahatékony így rendkívül költséghatékony is. Az összes beállítási lehetőség vezéreséhez egy jól olvasható LCD-vezérlőfelület áll rendelkezésére. A szobákba a tisztítási folyamat alatt egészségügyi okok miatt nem szabad bemenni. Ezen okból a weboldalunkon letölthet egy figyelmeztető jelzést, amelyet az ajtó kilincsére kell felakasztani.

A porbevonttal ellátott, kompakt acélház nagyon ellenálló és robusztus. A kényelmes szállítás érdekében ózongenerátorunkat egy fogantyúval, illetve gumiból készült lábakkal láttuk el, így mindenhol biztonságosan áll.

Hogyan használom biztonságosan az ózont? Ózon csakis zárt helységekben használható, amelyekben nem található személyek vagy (házi-)állatok. Az ózonnal való kezelés után a helységbe csak 2 óra elteltével szabad belépni. Ezután legalább 30 percig szellőztetni kell. Soha ne lélegezze be közvetlenül az ózont a készülékből, valamint csak annyi ózont termeljen, amely a helység méretéhez szükséges. Ügyeljen arra, hogy ne legyenek gyúlékony vagy robbanó anyagok az ózongenerátor közelében. Ennél az eszköznél UV-fény is kerül használatra, amelynek emberek, háziállatok és növények nem tehetőek ki közvetlenül. Az UV-sugárzás bőri és szemi égésekhez vezethet, védje magát és környezetét a közvetlen UV-sugárzás ellen. Kérjük olvassa el a használati útmutatót az ózonnal való kezelés megkezdése előtt és tartsa be az összes biztonsági előírást.

Töltse le a fertőtlenítendő helységhez a figyelmeztető táblát.

Ismerje meg, milyen hatékony az ózon a baktériumok és a penészgomba elleni küzdelemben! A Lengyel Állami Egészségügyi Felügyelet (Sanepid) kutatásai kimutatták, hogy az ulsonix ózongenerátorral végzett eljárás kiváló kiegészítője lehet a hagyományos fertőtlenítési módszereknek, és még a nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

PDF

Modell
AIRCLEAN 600P
Termék állapota
Új
Ház anyaga
Porbevont acél
Feszültség / frekvencia
230 V / 50 Hz
Teljesítmény
50 W
Ózon ereje
600 mg/óra
Időzítő
Igen
Ventilátor
100 m3/óra (5 lépésben állítható)
Szoba mérete
325 m2
LCD-kijelző
Igen
UV-fény
Igen
Fotokatalízis szűrő
Igen
Negatív-ion-szűrő
Igen
Aktívszén-szűrő
Igen
HEPA-szűrő
Igen
Előszűrő
Igen
Méretek (HxSzxM)
30,90 x 25,50 x 30,50 cm
Súlya
5,00 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
33,00 x 27,00 x 37,00 cm
Szállítási súly
7,00 kg
Használati útmutató
A csomag tartalma
 • Ózongenerátor AIRCLEAN 600P
 • Távirányító
 • Használati útmutató

Ózonlexikon

1. Mi az ózon?

Az ózon (más néven O3 vagy trioxigén) egy molekula, amely három oxigénatomból áll. A sztratoszférában az ózon védi a földön élő élőlényeket az UV-sugárzástól. Az ózon egy rendkívül reaktív molekula, ezért könnyen reakcióba lép a különböző anyagokkal, mint például az ammónia, amely megakadályozhatja a kellemetlen szagok kialakulását.

2. Hogyan működik az ózongenerátor?

A legtöbb ózongenerátor esetében a levegőt a készülék hátulján található beépített ventilátor szívja be. A generátor belsejében a levegőt a légszűrő és a speciális UV-lámpa megtisztítja a baktériumoktól és a kórokozóktól. Ezután, a levegő a kerámialapon áramlik keresztül, ahol az oxigén egy elektromos kisüléssel ózonná alakul. Innen az ózon a készülék előlapján keresztül visszajut a helyiségbe.

Ozongenerator

3. Mire használhatók az ózongenerátorok?

Az ónongenerátorok ideálisak zárt termek vagy szobák levegőjének tisztítására és felfrissítésére. Az ózon reakcióképessége semlegesíti a kellemetlen szagokat.

4. Biztonsági megjegyzés:

Az ózon magasabb koncentrációban mérgező és káros az egészségre, ezért kötelező bizonyos óvintézkedések betartása az ózon ellenőrizetlen kibocsátásának elkerülése érdekében. A készülékeket csak szakemberek kezelhetik. A hatékony működés érdekében a kerámialapokat ajánlott 6 havonta cserélni. Az Ulsonix márka magas színvonalú szolgáltatást nyújt Önnek Európa-szerte pót- és kopóalkatrészek biztosításával. Természetesen a készülékekhez megfelelő pótalkatrészeket megtalálja webáruházunkban.

5. Megjegyzés a kopóalkatrészekhez:

Az ózonkezeléshez szükséges kerámialap a készülékben egy kopóalkatrész, amelyet rendszeresen cserélni kell. A generátor leghatékonyabb működése érdekében a kerámialapok cseréjét:

  • - intenzív használat esetén (több, mint 8 óra/nap) 6 havonta,
   - normál használat esetén (4-6 óra/nap) 12 havonta,
   - ritka használat esetén (kevesebb, mint 4 óra/nap) 18-24 havonta javasoljuk.
 • A kopóalkatrészekre nem vonatkozik a készülék garanciális ideje. A megfelelő kerámialapokat megtalálja webáruházunkban.

  Vannak olyan tesztek, amelyek megerősítik az ulsonix készülékekkel végzett ózonkezelés hatékonyságát?

  Igen, rendelkezésünkre állnak a Lengyel Állami Egészségügyi Felügyelet (Sanepid) vizsgálatainak eredményei, amelyeket 2020 augusztusában végeztek az ulsonix készülékeken. Ezek a tesztek megerősítették, hogy az ózonkezelés még nehezen elérhető helyeken is eltávolítja a biológiai szennyeződéseket.

  Irodákban is használhatók az ózongenerátorok, vagy az ózonizálás a gépek károsodásához vezethet?

  A generátorok irodákban is használhatók. Az ózonkezelés nem veszélyezteti a gépeket. A tisztítás során azonban nem tartózkodhatnak személyek a helyiségben.

  Mennyi ideig bírja a légszűrő? Tisztítható vízzel?

  Ez a használat gyakoriságától és a készülék működési körülményeitől függ. A szűrő tisztítható vízzel, de utána jól meg kell szárítani.

  Az ózongenerátorok automatikusan kikapcsolnak az időzítő használatakor?

  Igen, a készülék automatikusan kikapcsol, ha az időzítő leáll.

  Hogyan állíthatom be az ózonizálás idejét az időzítővel, a kijelzővel ellátott sorozat modelljein? A használati útmutató csak az automatikus programról tartalmaz információkat. Mennyi időre állítsam be az ózongenerátort, hogy biztosan hatékonyan működjön?

  A kijelzővel ellátott sorozatban minden program előre meghatározott. Ön azonban tetszőlegesen módosíthatja az ózonizálás idejét / a szünet idejét / a ciklusok számát. Az ózongenerátor beállítása a helyiség méretétől és a készülék kapacitásától függ. A táblázat, amelyben megtalálja a helyiség méretétől és a készülék teljesítményétől függő üzemidőket, a használati útmutató része.

  A kerámialapok félévente történő cseréjére vonatkozó információk minden ózongenerátorra érvényesek? Milyen gyakran szükséges a lámpát cserélni?

  A cserére vonatkozó idő tájékoztató jellegű. A kerámialapok cseréje a használat gyakoriságától függ. A lámpát csak akkor szükséges cserélni, ha már nem működik. A lámpa élettartama kb. 7000 óra.

  Minden ózongenerátor kerámialappal működik? Van olyan modell is, amely csak UV-lámpával működik?

  Nem, ilyen modell nincsen. Minden ózongenerátor kerámialappal van felszerelve az ózon előállításához. Amikor az ózonképződés elindul, bekapcsol a lámpa. A lámpa nem kapcsolható be külön.

  Az ECO sorozat modelljei rendelkeznek a lámpán kívül beépített lapokkal?

  Az ECO sorozat modelljein nincs lámpa. Az ECO sorozat modelljei digitális vezérlés helyett időzítővel rendelkeznek. Minden ózongenerátor rendelkezik kerámialapokkal az ózon előállításához.

  Mennyire bonyolult a kopó alkatrészek cseréje?

  A légszűrő könnyen cserélhető. A kerámialapok cseréje azonban nem olyan egyszerű. A kerámialapok cseréjét gyakorlattal és megfelelő engedéllyel rendelkező személynek kell elvégeznie.

  Hogyan válasszam ki az ózongenerátor hatékonyságát a helyiség kapacitásának megfelelően? Milyen kapacitáshoz alkalmas az 5g, 7g, 10g, 15g vagy 20g?

  A táblázat a használati útmutatóban található. A legfontosabb, hogy az ózongenerátorok nagyobb hatékonysággal és gyorsabban működjenek a nagyobb helyiségekben (a tisztítási folyamat így kevesebb időt vesz igénybe).

  Igaz, hogy az ózongenerátort a lehető legmagasabbra kell helyezni a nagyobb hatékonyság érdekében?

  Mivel az ózon nehezebb, mint a levegő, azt javasoljuk, hogy helyezze az ózongenerátort a lehető legmagasabbra, a padlótól távolabb.

  Írja meg az első értékelést ehhez a termékhez  Írjon véleményt (5 csillag a legmagasabb, 1 a legalacsonyabb)
  Kattintson az e-mailben kapott linkre, és erősítse meg véleményét! Az ellenőrzést követően ezt közzétesszük.

  A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

  expondo-szakértők

  Még nem biztos benne?

  Szakértőink segítenek Önnek!
  061 445 3799
  H - P 09:00 - 16:00
  Ezt a terméket
  • 600 mg/óra
  • 50 W
  • UV-fény
  • 5-szűrő-rendszer
  • LCD-kijelző

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W

  B-termék Ózongenerátor - 600 mg/óra - 5 szűrő - UV-fény - 50 W

  eredeti ár: 42 890 Ft 29 890 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • 600 mg/óra
  • 50 W
  • UV-fény
  • 5-szűrő-rendszer
  • LCD-kijelző
  • Fűtőfelület mérete: 60 x 40 cm
  • Teljesítmény: 2 x 3200 W
  • sima felületes
  • Fröcskölés elleni oldalmagasítással
  • Leeresztőberendezés

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  B-termék Elektromos grill - 60 cm - sima felületes- 2 x 3,2 kW

  B-termék Elektromos grill - 60 cm - sima felületes- 2 x 3,2 kW

  eredeti ár: 159 990 Ft 111 990 Ft

  Raktáron. Szállítási idő kb 2-4 munkanap

  • Fűtőfelület mérete: 60 x 40 cm
  • Teljesítmény: 2 x 3200 W
  • sima felületes
  • Fröcskölés elleni oldalmagasítással
  • Leeresztőberendezés