Tétel: EX10050400

|

Modell: USX-ST1743T

Gőzölős vasaló - 2 szint - 1750 W - 3,2 l - 80 perc

66 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus – 2 gőzszint a precíz és energiatakarékos tisztítás és simítás érdekében
  • tartós – akár 80 perc üzemidő és 3,2 literes víztartály
  • rugalmas – a kivehető tartály és a 2 m hosszú tápkábel széles körű felhasználást biztosít, és lehetővé teszi a kárpitozott bútorok vagy függönyök egyszerű tisztítását
  • sokoldalú – különböző szövetekhez, ruhákhoz, függönyökhöz, bútorokhoz és sok máshoz
  • fenntartható – vegyszerek nélkül a fenntartható és allergiamentes tisztításért

TERMÉK LEÍRÁSA

Tisztítson és vasaljon egy lépésben az ulsonix gőzölős vasalójával!

Legyen két lépéssel előrébb, ha a tisztaságról van szó, tisztítsa és vasalja egyszerre ruháit. Az ulsonix 2 fokozatú függőleges gőzölős vasalójával ez könnyedén lehetséges. A gőzvasaló kíméletesen tisztítja és megbízhatóan vasalja az ingeket, nadrágokat és az olyan kényes anyagokat, mint a selyem vagy a brokát. A függőleges vasalóval újra ragyogóvá varázsolhatja a függönyöket vagy kárpitozott bútorokat, és megszabadíthatja azokat a szennyeződésektől vagy a kellemetlen szagoktól – a környezetre káros vagy allergizáló tisztítószerek nélkül.

Tartós ruhagőzölő mobil 3,2 literes tartállyal és nagy teljesítményértékekkel

Az álló gőzölős vasaló rendkívül erőteljesen működik:  1750 W-os teljesítményével 40 g/perc gőzt termel 0.04 bar maximális nyomáson. A különböző anyagokhoz igazított energiatakarékos működéshez {{nazwa_nazwa1}} gőzerősség áll rendelkezésre. A vasaló állomás 3,2 literes (robusztus ABS-ből készült) víztartályának és az akár 80 perces munkaciklusnak köszönhetően a gőzölős vasalót megszakítás nélkül használhatja számos tisztítási művelethez. A sárgaréz fűtőelem garantálja a rövid, mindössze 60 másodperces felmelegedési időt, így a  profi vasaló azonnal használatra kész, és a munka gyorsan elvégezhető.

A függőleges gőzvasalós okos kialakítása lehetővé teszi a készülék könnyű kezelését számos különböző alkalmazási területen. Az 1225 mm magas állvány tetején található akasztó segítségével könnyen eltávolíthatja a gyűrődéseket az ingekről. A 160 x 50 x 110 mm-es, rozsdamentes acélból készült gőzfej minden gyűrődést elér, és optimális helykihasználást biztosít. A szállítási csomag tartalmaz egy szövetkefét is a kárpitozott bútorok és az autóülések hatékony tisztításához és megbízható portalanításához. A levehető tartálynak és a 2 m hosszú tápkábelnek köszönhetően gőzölő kefét kényelmesen használhatja útközben is.

MŰSZAKI ADATOK