B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20250511

|

Modell: UNI_WS_5000PLUS

B-termék 2-in-1 Vízkőmentesítő vízszűrővel - 2-4 fő - 4 L gyanta

143 990,00 Ft 178 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • alapos – vízszűrő és vízlágyító egyben, így a csak szűrt vagy vízkőmentesített víz is használható külön csatlakozásokon keresztül
  • tökéletes illeszkedés – 4 l-es gyanta kapacitásával a vízlágyító berendezés ideális {{suitable_for_2096_temp}} fős háztartások és cégek számára
  • kompakt – vékony kialakítású, valamint a kivehető, rugalmas vezérlőegység is beépíthető a mosogató alá
  • egyszerű – az intuitív érintőképernyő és az automatikus mikroprocesszoros vezérlés megkönnyítik a vízlágyító kezelését 
  • biztonságos – a nem felhasználható víz a megfelelő csatlakozáson keresztül a lefolyóba kerül

TERMÉK LEÍRÁSA

Vízlágyító rendszer vízszűrővel

Az Uniprodo  beépített vízszűrővel ellátott vízlágyító rendszere javítja az ivóvíz minőségét és ezáltal az elkészített ételek, a kávé és a tea ízét; valamint meghosszabbítja a csővezetékek, a fűtőrendszerek, a kazánok, a mosógépek, a vízforralók és a kávéfőzők élettartamát is. Próbálja ki a vízlágyító rendszert az Uniprodo termékkínálatából: optimális vízminőségegészség, egészségesebb és egyszerűbb élet! 

A mikroprocesszor által vezérelt szelepnek köszönhetően a berendezés két lépésben lágyítja a vizet

A vízkőmentesítő rendszer a vízszűrővel együtt tiszta vizet biztosít két lépésben. A készülék a vizet egy aktívszén-szűrőn vezeti át, amely megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket. Ezután a víz vízkőmentesítésre kerül. Ebből a célból a gyantatartály és az aktívszenes patron el vannak választva egymástól, így nem lehetséges a szennyeződés. A folyamatot egy mikroprocesszoros automatikus szelep vezérli. Ön az elképzeléseinek és igényeinek megfelelően használhatja a szűrt és a lágyított vizet, amelyhez két külön csatlakozó áll az Ön rendelkezésére.

Kompakt alakjának köszönhetően a vízlágyító könnyen beszerelhető a mosogató alá: ehhez a vezérlőrendszer eltávolítható, és ha szükséges, elhelyezhető a berendezés szélén. A tetszetős kialakítású vízkőtelenítő szabadon is használható! Ön dönt, mi a legmegfelelőbb az Ön számára!

A vízkőmentesítő az ioncsere elve alapján működik, így megbízhatóan távolítja el a vízből a kalciumot és a magnéziumot: erről a vízlágyító berendezés gyantából készült magja a gonsoskodik erről. 4 l-es gyantakapacitásával a modell lágy vizet garantál {{suitable_for_2096_temp}}s háztartások és épületek számára. A 0,10–0,45 MPa nyomásnak köszönhetően > 1 m³ víz lágyítható és használható fel óránként. A szennyvízcsatornához való csatlakoztatásnak köszönhetően a vízmaradványok közvetlenül a csatornába kerülnek.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények