B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20250211

|

Modell: UNI_SAUNA_11.5KW

B-termék Szaunafűtés - 11,5 kW - 30 - 110 °C - vízpárologtatóval

252 990,00 Ft 314 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erős - lenyűgöző 9 + 2,5 kW-os teljesítmény
  • változó - száraz és nedves gőzszaunákhoz
  • egyszerű - könnyen telepíthető és kezelhető
  • gyors - felmelegít 110 °C-ra
  • ellenálló - vízálló anyag acélból
  • mobil - hordozható szerkezet

TERMÉK LEÍRÁSA

E elektromos kályha rendesen begőzől szaunájában!

A UNI_SAUNA_11.5KW elektromos szauna kályha, az Uniprodo szauna tartozékai közül , nagy 9 kW-os teljesítményének köszönhetően, tökéletes privát 9 – 13 m³ méretű száraz szaunákhoz.   A kiegészítő 2,5 kW-os beépített vízpárologtatónak köszönhetően a kombi kályha teljes teljesítménye lenyűgöző 11,5 kW -ra növekszik.

Egészséges és pihentető - izzadás az Uniprodo szauna kályhájával

A kiváló minőségű finn szaunafűtés stabil és biztonságos 8 gumi talpon áll, de szükség esetén könnyen felszerelhető akár a falra is. A kályha gyorsan felmelegszik, valamint az optimális hőelvezetésnek köszönhetően rövid időn belül megizzasztja a kívánt hőmérsékleten - a hőmérséklet értéke szabályozható 30 és 110 °C között. A beépített termosztát biztosítja, hogy az Ön által kiválasztott hőmérséklet állandó legyen.

A párologtató fűtőeleme egy 4,8 l-es víztartály alatt található, így ez nem érintkezik a vízzel. Ez megakadályozza a meszesedést és a korróziót. A gőzfunkció csak a levegő párásítására szolgál, és nem biztosítja a magas páratartalmat, mint egy gőzszauna. A kőtartóba akár 10 kg szauna kő is behelyezhető – erre tökéletesek a UNI_SAUNA_S01 szaunaköveink.

A kályha külső burkolata, valamint a panelek és a légterelők fényes acélból készültek. A három, nagy teljesítményű fűtőelem korrózió álló és nem rozsdásodik. A biztonságos és gondtalan szaunázást garantálja a túlmelegedés elleni védelem, amely 115 °C-os hőmérsékleten aktiválódik.

Döntsön még ma az Uniprodo UNI_SAUNA_11.5KW elektromos szaunakályhája mellett és örvendezzen, hogy már nemsokára az otthoni szaunájában töltheti nyugodt óráit. Rendelje meg hozzá az egészségügyi és szépségápolási szakemberek multifunkcionális szaunavezérlését is - a hőmérséklet, idő és fény intuitív beállítása érdekében.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK