(1) értékelés

Tétel: EX10370010

|

Modell: LUMIA 8 AUTOMATIC

Keltetőgép - 8 tojás - teljesen automatikus

80 899,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompakt - legfeljebb 8 csirke- vagy 32 fürjtojáshoz
  • egyszerű - átlátható  kezelőpanel LED kijelzővel
  • professzionális - az automatikus keltető természetes módon fordítja meg a tojásokat
  • praktikus - vízadagolóval: a víz egyszerűen és biztonságosan újratölthető a ház kinyitása nélkül
  • hatékony - a 50 W-os teljesítmény garantálja a gazdaságos az energiafogyasztást

TERMÉK LEÍRÁSA

A Borotto automatikus keltetőgépe kikelti a szárnyasokat

Ha baromfit tenyészt, akkor a LUMIA 8 AUTOMATIC keltetőgépben a borotto-tól mindig megbízhat. Az tojáskeltetőben max. 8 csirke,  32 fürj, vagy egyéb hasonló méretű tojás keltethető ki. Az inkubátor - mezőgazdasági kellékeink közül - háza robusztus műanyagból van. Kompakt méretének köszönhetően a keltetőgép ideális kezdő baromfitenyésztők számára.

Megfelelő beállítások minden baromfi fajtához az automatikus tojás keltetővel

A keltetési folyamat legfontosabb része a hőmérséklet-szabályozás. A LED kijelzővel ellátott kezelőpanel segítségével 30 és 40 °C között állíthatja a hőmérsékletet, egy tizedesjegy pontossággal. A PID szabályozásnak köszönhetően a beállított érték akkor is állandó marad az inkubátorban, ez pedig a magasabb keltetési ráta mellett jó embrionális fejlődést biztosít. A belső szellőzésről egy alacsony zajszintű ventilátor gondoskodik, amely alulról beszívja a levegőt, majd az oldalfalakra vezeti azt. Az aerodinamikus kialakításnak köszönhetően pedig garantált  az inkubátor belsejének egyenletes hőmérséklet- és nedvességeloszlása.

Az automatikus baromfi keltető egy speciális mikroprocesszoron keresztül gondoskodik az inkubációs fázis alatt a tojások teljesen automatikus megfordításáról. Az időintervallumok és a dőlésfokok folyamatosan változnak és mindig máshogy variálódnak - ugyanúgy, mint a természetben, a fészkekben kikelő tojások esetén. Az inkubátor ABS műanyagból készült, amelyhez speciális antibakteriális a Biomaster ezüstion-adalékot adtak hozzá: ez megakadályozza a baktériumok elszaporodását, amelyek veszélyeztethetik a növekvő baromfi életét.

Mivel az eszköz az keltetési folyamat során állandóan vízzel érintkezik, nagy jelentőséget tulajdonítottunk a biztonságnak. Az tojáskeltető IPX4 védelmi osztállyal rendelkezik. A házban egy kis nyílás található, amelyen keresztül könnyedén és biztonságosan feltöltheti a vizet a szállítási csomagban található adagolóval, anélkül, hogy ki kellene nyitnia a házat. Egy teli vizestál esetén, a páratartalom 45 és 55% között van; két teli edény esetén pedig 60-65%.

A tojások helytakarékos, függőleges elrendezésének és a nagy megtekintő ablaknak köszönhetően a keltetőt nem szükséges kinyitni sem, ha ellenőrizni szeretné a tojásokat, vagyis ez a modell rendkívül hatékony. 50 W-os teljesítmény mellett az energiafogyasztás és a járulékos költségek alacsonyak. Ha megszakad az áramellátás a konnektorból, a készülék egy 12 V-os csatlakozást kínál a vészhelyzeti működéshez.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023