Tétel: EX10370000

|

Modell: SIRO AUTOMATIC HUMIDITY PUMP

Keltetőgép párásító SIRIO

54 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • megbízható - a számítógép által vezérelt higrosztát ± 1% pontossággal tartja fent a beállított 40-75% páratartalmat 
  • automatikus - függetlenül biztosítja az inkubátor számára a szükséges mennyiségű vizet
  • variálható - minden SIRIO keltetőgéphez és más hasonló modellhez max. 500 tojásig
  • átlátható - könnyű kezelés és pontos vezérlés az LCD kijelző segítségével
  • hatékony - az 5 W-os motort egy 12 V DC adapter működteti

TERMÉK LEÍRÁSA

A Borotto párásító készülékével biztosítható a megfelelő páratartalom

A keltetési folyamat során a stabil relatív páratartalom az egyik alapvető követelmény a megfelelő keltetési ráta biztosítása érdekében, valamint ahhoz, hogy élő és egészséges csibék szülessenek. A SIRIO automatikus keltetőgép párásító egy érzékeny szenzoron keresztül szabályozza a levegő páratartalmát a keltetőgépben, valamint az optimális páratartalom érdekében teljesen függetlenül vezérli a vízellátást. Csak egy vízzel töltött tartályra van szükség!

Pontos és független páratartalom szabályozás a keltetőgépben

Az inkubátor légnedvesítővel automatikusan szabályozhatja minden Borotto SIRIO inkubátor páratartalmát, a készülék azonban márkától függetlenül is használható max. 500 tojás kapacitású keltetőgépekhez. A szabadalmaztatott párásító természetes párolgással tartja fent az inkubátor belsejében a korábban beállított páratartalmat - ipari inkubátorok esetében is. A párásító megbízható és energiatakarékos 5 W-os motorja 12 V DC adapterrel működik.

A kívánt 40-75% páratartalmat az intuitív LCD kijelző gombjaival állíthatja be. A SIRIO egy kéttömlős perisztaltikus szivattyúból áll, amelyet egy számítógéppel vezérelt higrosztát szabályoz, egy módosított PID algoritmussal. A két rendkívül érzékeny szenzor ± 1% pontossággal biztosít információt az inkubátor nedvességtartalmát illetően. Szükség esetén a víz teljesen automatikusan pumpálódik tömlőrendszeren keresztül az inkubátorban lévő tartályba, fenntartva ezzel a kívánt páratartalmat. A vízellátás biztosításához egy palack használható, amelyet rendszeresen újra kell tölteni.

A teljesen automatikus tojás inkubátor párásító rendkívül megbízhatóan működik, és az eszköz használatával Önnek nem szükséges folyamatosan ellenőriznie az inkubátor páratartalmát. A csirkék kikelésének időpontjáig, csak időnként kell feltölteni a víztartályt, és a páratartalom napokig is a szükséges értéken marad.

MŰSZAKI ADATOK