Tétel: EX10090349

|

Modell: HAT-Q.BASS-300B

Kerti kocsi - 300 kg - billenthető - 75 l

47 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – kézi kocsi nagy kapacitással, 75 l / 300 kg
  • egyszerű – kényelmes be- és kirakodás a billenő funkció segítségével
  • könnyen manőverezhető – az extra nagy gumiabroncsoknak köszönhetően a gurulós kerti kocsi bármilyen terepen használható
  • ergonomikus – a párnázott fogantyú biztosítja a kényelmet még hosszú használat során is
  • robusztus – acélvázzal és tartós, ütésálló polipropilénből készült vályúval

TERMÉK LEÍRÁSA

Billenthető kerti kocsi nagy rakodótérfogattal a könnyű be- és kirakodás érdekében

A hillvert billenő kerti kocsi gondoskodik az optimális szállításról minden kertben, gazdaságban és műhelyben. Használhatja guruló kocsit legfeljebb 300 kg vagy 75 l kerti hulladék, talaj, homok vagy víz egyszerű és hatékony szállításához!

Jól átgondolt kerti tartozékok a legmagasabb színvonalon a hillvert szerszámai és készülékei közül

A robusztus kézi kocsi masszív acélvázból és egy tartós, ütésálló polipropilénből készült vályúból áll. Az extra nagy pneumatikus gumiabroncsoknak köszönhetően a szállító kocsi bármilyen terepen használható, és rendkívül könnyen manőverezhető. A kiváló minőségű anyagok garantálják a gurulós szállító kocsi stabilitását és a könnyű manőverezését – még nagy terhelés esetén is.

A szállító kézikocsi a hillvert-től egyszerűen használható a nagy, nyitott tetejű vályúnak köszönhetően, amely garantálja a gyors és higiénikus be- és kirakodást. A billenő funkció még könnyebbé teszi a rakodást. A tartós konstrukciónak, a könnyű manőverezésnek és a felhasználóbarát kivitelezésnek köszönhetően a kézikocsi a hillvert kerti tartozékai közül ideális sokoldalú használatra a kertben, az udvarban vagy a raktárban.

MŰSZAKI ADATOK