Kerti kocsik

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 15 az 15 termék

A szűrésre nincs találat!

Egy kerti kocsival a dugványok, a növényföld, a kiásott anyag, a víz vagy a növények és a szerszámok szállítása igazi gyerekjáték. Számos professzionális kertészeti központban és egyre több magánkertben a kézi kocsi ezért pótolhatatlanná vált. A kiváló minőségű kerti tartozékok gyártói különböző kocsimodelleket kínálnak a kertészek számára, így minden kertész garantáltan megtalálja a megfelelő kerti kocsit a zöld oázisához. Minden kertész, aki kerti kocsit szeretne vásárolni, garantáltan talál egy olcsó és jó minőségű modellt ebben a kategóriában.

A kertészkedés különösen egyszerű egy kézi kocsival

A kerti kocsiknak nagyon nagy hagyománya van. Régebben a kertészek mindig fából készült kerti kocsit használtak. Manapság az ilyen kocsik többnyire könnyűfémekből és robusztus műanyagokból készülnek. Ezek a kerti kocsik ideális stabilitást és kényelmes munkavégzést biztosítanak még különösen nehéz terhek esetén is. A kiváló minőségű kerékcsapágyak segítségével a kertész kényelmesen húzhatja a kerti kocsit, és a megrakott anyagot gyorsan és egyszerűen szállíthatja egyik helyről a másikra. Ha egy kertész olyan kerti kocsi mellett dönt, amely megdönthető, akkor az az előnye is megvan, hogy a megrakott anyagot könnyen és komplikációmentesen tudja kirakodni. Akár földet, homokot, köveket vagy akár vizet kell szállítani - egy ilyen típusú kerti kocsival minden elképzelhető anyag szállítása gyerekjáték.

A kerti kocsi előnyei:

  • minden elképzelhető anyag és szerszám egyszerű és kényelmes szállítása
  • a nagy teherbírású és nagy térfogatú kocsitálcák lehetővé teszik nagy mennyiségek szállítását
  • könnyű kirakodás a professzionális billenőmechanizmusnak köszönhetően számos modellnél

Különösen az XXL kerti kocsik jelentős rakodási térfogatot és ennek megfelelően nagy teherbírást kínálnak. Ezeknek a kerti szállítókocsiknak például 350 kg-os anyagtömeg sem jelent problémát. Az ilyen kocsik kádjai modelltől függően 120 literes vagy még nagyobb űrtartalmúak lehetnek.

A billenő funkcióval ellátott kerti kocsi sok különböző anyag szállítására alkalmas

Ha a kertész egy dönthető kézi targonca mellett dönt, a kerti kocsi kirakodása, mint említettük, különösen egyszerű. A kertésznek csak a mechanikus billenő mechanizmust kell működtetnie, és a megrakott anyag lecsúszik a rakodófelületről vagy a kerti kocsi vályújából. A kerti kocsi megfelelő stabilitásának biztosítása érdekében a kiváló minőségű kerti szerszámok gyártói figyelmet fordítanak a különösen robusztus konstrukcióra. A gyártók sok esetben kettős vázszerkezetet használnak a modern kerti talicskákhoz, és a kocsit speciális, nagy teherbírású gumiabroncsokkal is felszerelik. A vázszerkezet mindig különösen robusztus és stabil anyagokból készül, hogy különösen hosszú ideig ellenálljon a kerti használat során fellépő nagy igénybevételnek. Sok kerti kocsi kádja kiváló minőségű műanyagból készül. A kertész ezekkel a kerti kocsikkal akár a vizet is gond nélkül szállíthatja, és a kerti locsoláshoz is használhatja a kerti szállító kocsit.

Annak érdekében, hogy a kerti kocsit kényelmesen lehessen tolni és húzni, a gyártók minden modern kocsit ergonomikusan kialakított fogantyúval látnak el. A fogantyúk számos modellnél párnázottak is, ami azt jelenti, hogy a kertészek hosszú ideig használhatják a kerti kocsit anélkül, hogy a húzástól vagy tolástól hólyagos lenne a kezük. A modern kerti kézi kocsi sok szempontból ideális megoldás a különösen nehéz terhek kényelmes szállítására.