Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10090177

|

Modell: HT-TWIN 550

Kézikocsi - összecsukható - 550 kg

98 190,00 Ft 108 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró - nagy teherbírás, 550 kg-ig
  • flexibilis - az összehajtható kialakításnak köszönhetően a kocsi könnyen tárolható összecsukva, kinyitva viszont rendkívül nagy
  • könnyen manőverezhető - négy sima járású gumikerék
  • ergonomikus - kényelmes párnázott fogantyú
  • sokoldalú - változatosan kihasználható tárolóhely

TERMÉK LEÍRÁSA

Vigye Ön is magával következő kirándulására a hillvert kézikocsit!

Ha jó idő van, akkor az kirándulást jelent. A szabadtéri tevékenységekhez a HT-TWIN 550 összecsukható kerti kocsi az ideális felszerelés. Termékünk összecsukott állapotban rendkívül helytakarékosan szállítható az autóban, a megérkezést követően pedig telepakolható a szükséges felszerelésekkel - legyen szó erdei sétáról, a parkról, vagy strandolásról.

Átgondolt kerti tartozékok a hillvert szerszámai és készülékei közül

A tartós acélból és műanyagból készült szállító kocsi rakodófelületén minden szükséges tárgy elfér, például játékok, egy rekesz sör, ételek, grillfelszerelés vagy kényelmes plédek. Termékünk teherbírása 550 kg, így szinte bármit magával vihet a kirándulásra.

Az utazás megkezdése előtt a kézikocsi egyszerűen kinyitható. Tulajdonságainak köszönhetően a kerti kiskocsi rendkívül kényelmesen használható, illetve szükség esetén helytakarékosan tárolható és szállítható. Igény szerint az oldalfalak eltávolíthatók, így pedig a szállító kézikocsi platformkocsiként funkcionál. A kivehető és vízálló PVC burkolat praktikus és robusztus.

A nagy, 25 cm átmérőjű gumikerekeknek köszönhetően a kézi szállító kocsival csendesen és ütéstompított módon közlekedhet bármilyen felületen, vagyis az értékes rakomány mindig védve van. Az összecsukható kerti kocsi még a talaj egyenlőtlenségeit is akadálytalanul veszi. Ezenkívül a kerti kocsi kényelmesen és biztonságosan manőverezhető a fogantyú segítségével. Az ergonomikus fogantyú a fokozott a kényelem érdekében puha párnázattal lett ellátva.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023