Új

Tétel: EX10090588

|

Modell: HT-COSTIGAN-2500

Napelemes öntözőrendszer - 25 csepegtető - 5 m tömlő

25 890,00 Ft 39 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – biztosítson elegendő vizet akár 25 növény számára naponta
  • költséghatékony – csak napfényre van szükség, amivel a 1.6 W-os napelem működik
  • nagy teljesítményű – a szivattyú 2 m mélyről szívja fel a vizet, és 3 m magasságig osztja el
  • állítható – válassza ki az optimális öntözési időtartamot: 1 vagy 5 perc/24 óra; 2 vagy 8 perc/48 óra; 3 vagy 12 perc/72 óra
  • rugalmas – az 5 m hosszú tömlővel pontosan oda vezetheti a vizet, ahol szükséges

TERMÉK LEÍRÁSA

A napelemes öntözőrendszer a nap erejével szállítja a vizet!

Nincs se víz-, se villanycsatlakozás, de hatékonyan szeretné öntözni növényeit? A hillvert napelemes öntözőrendszerével lehetséges! Az öntözőrendszer nappelemmel működik. Az akkumulátort a napsütés tölti fel. A szivattyú a vizet egy tartályból, például egy esővizes hordóból nyeri. Önnek csak arra kell ügyelnie, hogy elegendő víz álljon rendelkezésre. És ami a legjobb: az öntözés teljesen automatikusan működik.

Víz akár 25 növény számára: az automatikus napelemes öntözőrendszerrel lehetséges!

A T-idomokkal helyezze be a csepegtetőket, amelyek a növényhez juttatják a vizet a 5 m hosszú tömlőbe. A 25 csepegtetőknek köszönhetően akár 25 növényt is elláthat vízzel az öntözőrendszerrel. Rögzítse a csepegtetőket a talajba a kis horgok segítségével. Vezesse a szivattyút a víztartályba a tömlő feltöltéséhez. Válassza ki az öntözési időt a vezérlőegységen keresztül: 1 vagy 5 perc/24 óra; 2 vagy 8 perc/48 óra; 3 vagy 12 perc/72 óra. Miután a napelem feltöltötte az akkumulátort, az öntözés teljesen automatikusan működik a beállított ideig.

A szivattyú rendkívül nagy teljesítményű, és akár 2 m mélységű tartályokból is könnyedén szívja ki a vizet. Például hasznosíta optimálisan a hordóban összegyűlt esővizet. Ha a kert egyhén lejtős, az sem probléma. A szivattyú 3 m magasságig szállítja a vizet.. A szivattyút egy akkumulátor táplálja, amelyet a napelem mindössze 6-8 napsütéses óra alatt teljesen feltölt. 72 óránként 12 perces öntözési idővel mindig elegendő áram áll rendelkezésre.

MŰSZAKI ADATOK