Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX18000512

|

Modell: HT-IRI-07-SET-2

Öntöző computer nedvességérzékelővel - 1 - 240 perc - gyakoriság akár 15 nap

20 890,00 Ft 23 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – rugalmasan szabályozható öntözési időtartam és öntözési intervallumok
  • precíz – nedvességérzékelővel a precíz öntözéshez
  • független – áramellátás 2 AA elemmel (nem része a szállítási csomagnak)
  • kompatibilis - közvetlen csatlakozás a vízcsaphoz egy G3/4'' vagy G1' csavarmeneten keresztül
  • bővíthető – esőérzékelőhöz csatlakoztatható 

TERMÉK LEÍRÁSA

Minden csepp víz számít: hillvert öntöző computer

A növények öntözésénél minden a megfelelő mennyiségen múlik. Az öntöző computer a hillvert-től az Ön elképzeléseinek megfelelően szabályozza a vízmennyiséget és gondoskodik növényei rendszeres vízellátásáról. A nedvességérzékelő megbízható segítséget nyújt Önnek a talaj nedvességtartalmának meghatározásához. Akár csepegtető tömlős rendszerhez, akár fű öntözőrendszerekhez: az ideális vízmennyiség gyorsan beállítható és megbízhatóan szabályozható a növényeknek megfelelően, Ön pedig ezalatt nyugodtan töltheti mással az idejét!

Hatékony öntözés vezérlő a kert öntözéséhez

Az öntözés vezérlő közvetlenül csatlakoztatható a kerti vízcsaphoz egy G3/4'' vagy G1' csavarmeneten keresztül, és csak 2 db AA elem (1,5 V)-re (nem tartozék) van szükség az öntözőrendszer vezérlő működtetéséhez. Az LCD kijelző segítségével az öntözés időtartama és az öntözés gyakorisága egyszerűen és kényelmesen állítható be.

Az öntözés időtartama 1 perc és 240 perc között állítható be, így Ön rendkívül precízen határozhatja meg a vízmennyiséget, amellyel növényeit szeretné ellátni. A mágnesszelep 0.5-8 bar üzemi nyomással működik, vagyis megfelelő minden elterjedt öntözőrendszerhez. Ön meghatározhatja továbbá az öntözési intervallumokat, amelyek szerint a víznek folynia kell. A rugalmas öntözőrendszer vezérlő 4, 6 és 12 órás, illetve 1-15 napos intervallumokat kínál.

A készletben található páratartalom-érzékelő csatlakoztatható az öntözés vezérléshez. A szenzor segítségével Ön még pontosabban határozhatja meg a vízigényt, és ha szükséges, kihagyhat öntözési időket: a vízigény így optimálisan igazítható a környezeti adottságokhoz, és Ön megakadályozhatja, hogy feleslegesen nagy mennyiségű, értékes víz kerüljön kilhasználatlanul a kerti talajba. Vásárolja meg a 10090181 hillvert esőérzékelőt az expondo-tól, amely értékes információkkal látja el Önt a szükséges vízmennyiséggel kapcsolatban.

A talaj kívánt nedvességtartalma a talajnedvesség érzékelőn három különböző fokozatban állítható be 25%, 45%, illetve 60% között. Ha a talaj nedvességszintje a beállított szint felett van, a nedvességérzékelő jelet küld az öntözésvezérlőnek. A jelzés biztosítja, hogy a következő öntözési folyamat kimaradjon, hogy a talaj ne legyen túl nedves. A nedvességérzékelő mérési folyamata 60 mp-enként periodikusan megismétlődik. A nedvességérzékelő gyorsan és egyszerűen kezelhető a beépített LED kijelzőnek köszönhetően: a kívánt nedvességtartalom a megfelelő gomb segítségével választható ki, amelyet egy világító LED fényjelzés kísér.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

08.02.2023