Akciós

Tétel: EX18000513

|

Modell: HT-IRI-04-SET-3

Öntöző computer - nedvességérzékelővel - időtartam 5 mp - 360 perc - gyakoriság akár 7 nap

23 790,00 Ft 26 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • hatékony – rugalmasan szabályozható öntözési időtartam és öntözési intervallumok
  • precíz – nedvességérzékelővel a precíz öntözéshez
  • független – áramellátás 2 AA elemmel (nem része a szállítási csomagnak)
  • kompatibilis - közvetlen csatlakozás a vízcsaphoz egy G3/4'' vagy G1' csavarmeneten keresztül
  • bővíthető – esőérzékelőhöz (10090181) csatlakoztatható 

TERMÉK LEÍRÁSA

Minden csepp víz számít: hillvert öntöző computer

A növények öntözésénél minden a megfelelő mennyiségen múlik. Az öntöző computer a hillvert-től az Ön elképzeléseinek megfelelően szabályozza a vízmennyiséget és gondoskodik növényei rendszeres vízellátásáról. A nedvességérzékelő megbízható segítséget nyújt Önnek a talaj nedvességtartalmának meghatározásához. Akár csepegtető tömlős rendszerhez, akár fű öntözőrendszerekhez: az ideális vízmennyiség gyorsan beállítható és megbízhatóan szabályozható a növényeknek megfelelően, Ön pedig ezalatt nyugodtan töltheti mással az idejét!

Hatékony öntözés vezérlő a kert öntözéséhez

Az öntözés vezérlő közvetlenül csatlakoztatható a kerti vízcsaphoz egy G3/4'' vagy G1' csavarmeneten keresztül, és csak 2 db AA elem (1,5 V)-re (nem tartozék) van szükség az öntözőrendszer vezérlő működtetéséhez. Az LCD kijelző segítségével az öntözés időtartama és az öntözés gyakorisága egyszerűen és kényelmesen állítható be.

Az öntözés időtartama pontosan állítható be 5 másodperces lépésekben, 1 perctől 360 percig, így Ön rendkívül precízen határozhatja meg a vízmennyiséget, amellyel növényeit szeretné ellátni. A mágnesszelep 0,5-8 bar üzemi nyomással működik, vagyis megfelelő minden elterjedt öntözőrendszerhez. Ön meghatározhatja továbbá az öntözési intervallumokat, amelyek szerint a víznek folynia kell. A rugalmas öntözőrendszer vezérlő rövid, mindössze 10 vagy 30 másodperces, valamint percekben, órákban vagy akár napokban megadott intervallumokat kínál.

A készletben található páratartalom-érzékelő csatlakoztatható az öntözés vezérléshez. A szenzor segítségével Ön még pontosabban határozhatja meg a vízigényt, és ha szükséges, kihagyhat öntözési időket: a vízigény így optimálisan igazítható a környezeti adottságokhoz, és Ön megakadályozhatja, hogy feleslegesen nagy mennyiségű, értékes víz kerüljön kilhasználatlanul a kerti talajba. Vásárolja meg a 10090181 hillvert esőérzékelőt az expondo-tól, amely értékes információkkal látja el Önt a szükséges vízmennyiséggel kapcsolatban.

A talaj kívánt nedvességtartalma a talajnedvesség érzékelőn három különböző fokozatban állítható be 25%, 45%, illetve 60% között. Ha a talaj nedvességszintje a beállított szint felett van, a nedvességérzékelő jelet küld az öntözésvezérlőnek. A jelzés biztosítja, hogy a következő öntözési folyamat kimaradjon, hogy a talaj ne legyen túl nedves. A nedvességérzékelő mérési folyamata 60 mp-enként periodikusan megismétlődik. A nedvességérzékelő gyorsan és egyszerűen kezelhető a beépített LED kijelzőnek köszönhetően: a kívánt nedvességtartalom a megfelelő gomb segítségével választható ki, amelyet egy világító LED fényjelzés kísér.

MŰSZAKI ADATOK