Tétel: EX10090308

|

Modell: HT-RUNDLE-31

Traktorülés - 38 x 30 cm

48 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – széles és kényelmesen párnázott ülés, valamint a magas háttámla
  • tartós – az ellenálló acélból készült robusztus váznak és a PVC-műbőr borítású ülésnek köszönhetően
  • univerzális – sokoldalú rögzítési lehetőségeivel megfelelő traktorokhoz, fűnyírókhoz, targoncákhoz stb.
  • helytakarékos – karfa nélküli kialakításával és kis méreteivel ideális szűk vezetőfülkékbe
  • egyszerű – az ülés összeszerelése gyors és intuitív

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális traktor ülés magas háttámlával a hillvert-től

A traktor ülés a hillvert mezőgazdasági kellékei közül nagy méretének és első osztályú kárpitozásának köszönhetően kényelmes és helytakarékos ülőhelyet biztosít hosszú utak során is. Tartós anyagával, stabil szerkezetével, valamint széleskörű rögzítési lehetőségeivel a vezetőülés ideális traktorokhoz, fűnyírókhoz, targoncákhoz, valamint más gépekhez is.

Kímélje hátát, és cserélje rendszeresen targonca ülését!

A fűnyíró üléseket körülbelül 1000 munkaóra után érdemes kicserélni, hogy az ülés ne terhelje meg túlzottan a hátát. A hillvert univerzális és könnyen felszerelhető targoncaülésével pillanatok alatt kicserélheti a régi ülést. A habszivacs párnázat nagy terhelés mellett is megtartja formáját. A 38 x 30 cm-es, max. 120 kg-os teherbírású, tágas fűnyíró traktor ülésen számos használat után is garantált a kényelmes ülőpozíció. A traktorülés stabil vázszerkezete strapabíró acélból készült. A PVC szintetikus bőr huzatnak köszönhetően a felület rendkívül robusztus, vízálló és egyben könnyen tisztítható.

Az ülés univerzálisan illeszkedik a különféle járművekhez. Vegye azonban figyelembe a szerelőlap 18 x 16.8 cm-es méretét. Amennyiben a kívánt géphez nem megfelelők ezek a méretek, kínálatunkban számos más traktor és targonca ülést talál, a traktor kiegészítők kategória alatt. A fűnyíró ülés gyorsan és könnyen felszerelhető. A használati útmutatóban további információkat talál az ülés biztonságos rögzítéséről.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények