Tétel: EX10062296

|

Modell: MSW-AVR 8500F MAX EURO5

Aggregátor - 2830 / 8500 W - 30 l - 240/400 V - mobil - AVR - Euro 5

795 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 2830 / 8500 W, illetve 10 kVA maximális teljesítménnyel
  • tartós – akár 11.3 óra üzemidő 30 literes tanktöltésenként
  • rugalmas – a három, 240/400 V AC és 12 V DC aljzaton keresztül egyszerre több gépet is elláthat árammal
  • tartós – a kiváló minőségű anyagoknak és a robusztus konstrukciónak köszönhetően
  • biztonságos – a hatékony léghűtésnek, a túlterhelés elleni védelemnek és az IP23 védelmi osztálynak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Dízel vészhelyzeti aggregátor 10 kVA maximális teljesítménnyel

Hirtelen elmegy az áram. Most mi legyen? Amikor egy áramszünet miatt minden leáll, az MSW diesel aggregátora fényt visz a sötétbe. A vészhelyzeti áramfejlesztő generátor biztosítja a szükséges áramot, amelyről az erőteljes, 4 ütemű dízelmotor gondoskodik. Nézzen szembe higgadtan a kihívásokkal, és szerelje fel műhelyét vagy otthonát az áramfejlesztő aggregátorral.

Kiváló teljesítmény kis fogyasztás mellett: több mint 11.3 óra áram egy tanktöltéssel

A diesel áramfejlesztő mindössze 30 l üzemanyaggal 11.3 órás működést biztosít. Az áramgenerátor 2830 / 8500 W teljesítménnyel működik. A három aljzatnak (240/400 V és 12 V) köszönhetően a házi áramfejlesztővel számos különböző gépet üzemeltethet – akár párhuzamosan is. A diesel aggregátor ideális otthoni és irodai használatra, valamint kempingezéshez, hajókra vagy vészhelyzeti alkalmazásra az ipari szektorban.

A diesel aggregátort egy elektronikus indítóval kapcsolhatja be. Meg szeretné tekinteni a feszültségadatokat? Nem probléma. Működés közben minden beállítást leolvashat a kijelzőről – természetesen valós időben. Az áramgenerátor 81–99 dB közötti hangerővel működik.

Az áramfejlesztő aggregátort biztonságos és jól átgondolt konstrukció jellemzi. A hatékony léghűtés megvédi a motort a túlmelegedéstől. A túlterhelés elleni védelem megakadályozza a motor károsodását, ha az túlmelegszik. Az IP23 védelmi osztálynak köszönhetően a generátor 60°-os szögig védve van a permetező víztől is. A vészhelyzeti áramfejlesztő védett a max. 12,5 mm átmérőjű szilárd idegen testek ellen is.

Elektromos áramra van szüksége építési projektjéhez, de nem áll rendelkezésre elektromos áram? Akkor a diesel aggregátor tökéletes választás! Akár csővezetékeket épít, akár hegeszt, a praktikus fogantyúknak és kerekeknek köszönhetően a kompakt aggregátor könnyen a kívánt helyre mozgatható. A nagy tartály hosszú áramellátást garantál még nagy terhelés mellett is. Az MSW diesel vészhelyzeti áramfejlesztőjében bármilyen bevetés során megbízhat.

A kompakt és könnyű diesel aggregátor AVR feszültségszabályozóval, vészleállítóval és alacsony olajnyomás-érzékelővel rendelkezik.

MŰSZAKI ADATOK