Trustpilot
(4) értékelés

Állványos fúró - 550 W - 5 teljesítményfokozat - Ø 16 mm

111 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10062508

|

Modell: MSW-TBBD-1500LS

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 2., csütörtök
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
111 990,00 Ft
111 990,00 Ft
0%
335 970,00 Ft
106 390,50 Ft
5%
559 950,00 Ft
100 791,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • nagy teljesítményű – az erőteljes 550 W-os motor akár 1790 fordulat/perc fordulatszámot generál
  • precíz – 5 sebességfokozat különböző anyagokhoz és alkalmazásokhoz, valamint egy lézer, amely kijelöli a fúrólyukat
  • variálható – dönthető, 190 x 190 mm-es munkafelület a precíz munkavégzés érdekében
  • pontosan illeszkedik – 1,5–16 mm átmérőjű fúrótokmány különböző furatméretekhez
  • praktikus – a fúrót a háromkarú orsóval 80 mm-es fúrási mélységig mozgathatja, a LED-es lámpa pedig megvilágítja a munkaterületet
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.3

4 értékelés alapján

Rendezés :

3 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Stabil

Egy nagyon fontos tulajdonság, ami első pillantásra eszünkbe jut, a készülék nagyon jó stabilitása az összeszerelés után. A második dolog az összeszerelés utáni nagyon jó minőségérzet, minden elem jól illeszkedik, a sárgaréz és a műanyag elemek tökéletesen összetartanak - tényleg nagyon jó. Másik dolog, hogy a satu bekapcsolása jól és precízen működik, nagyon jól elkalauzol a kijelölt pontra. Egy másik dolog a kifutások és a rezgések hiánya, ami jelentősen javítja a pontosságot. A motor nagyon jól működik, a legtöbb munkához megfelelő teljesítményű és nem 100%-ban elégséges a céljaimhoz, sőt van egy nagy tartalékom is. Összegezve úgy gondolom, hogy a készüléket félprofi vagy akár professzionális használatra is könnyedén beszerezheti. Nagyon jónak tartom a vásárlásomat!

Eredeti értékelés megjelenítése

3 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

Stabil asztali fúró

Eddig jól és masszívan készült, jól beállított vagy jól beállított lézersugár rögzítéssel. A fúrási sebesség mindössze egy karral és a LED kijelző leolvasásával történő beállítása is nagyon jó, de az árkategóriában más márkák is kínálnak ilyet. Ami más márkáknál ebben az árkategóriában nincs, az a fúrófej 8 cm-es lökete és ez volt a vásárlási szempontom is. De az általam kívánatosnak tartott és a leírásban hirdetett munkaasztali világítás sajnos nem kapható. Az összeszerelés gyors és magától értetődő. Egy dolog, amit nem tudok túltenni, az az, hogy miért használjunk akkumulátoros működést a lézersugárhoz, ha minden mást úgyis 230 V táplál? A fúrófejnek van egy fogazott gyűrűje, ami nem éppen ideális a fúrószár gyors cseréjéhez és külön vettem hozzá egy hozzáillő gyorskioldó fejet. A gép jól be van állítva, és a furatok teljesen elfogadhatók. A fúróasztal fel/le mozgatásához a fogazott kötőrúddal felszerelt technológia sem optimális, mert az asztalon kicsit túl nagy a játék, és a rúd csak a felső és alsó csőállvány gyűrűjében van rögzítve minden további csavarozás nélkül. Szükség esetén saját maga is rögzíthet vagy kell rögzítőcsavart a fúróasztalhoz. A leírt hiányzó munkaasztali lámpától eltekintve árkategóriában egy ésszerű asztali fúrógép hobbi, de félprofi szektorba is. A hiányzó munkaasztali lámpáért egy csillagot levonok. Ennek ellenére újra megvenném, és tiszta lelkiismerettel tudom ajánlani.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

MSW Standbohrmaschine TBBD-1500LS

A padfúró csaknem egy hete üzemel, kezdeti nehézségekkel. Először a teljes használati útmutatót szerettem volna letölteni online, sajnos nem volt elérhető minden nyelven. Az expondo a kezelési útmutatón keresztüli elérhetőségre vonatkozó kérdésre nem tudott tájékoztatást adni. Eddig jó! Az összeszerelés azonban meglehetősen egyszerű volt, és a használati utasítás nélkül is érthetően kivitelezhető. Sajnos az előző hozzászólókhoz hasonlóan én is felfedeztem, hogy csak egy keresztlézer került beépítésre, és hiányzik a meghirdetett munkalámpa. Nos, más márkáknak van munkalámpája ebben az árkategóriában. Ami más márkáknál ebben az árkategóriában nincs, az a fúrófej 8 cm-es lökete és ez volt a vásárlási szempontom is. Az egyetlen kalapács az, hogy még ez az információ sem helytálló. A löket 60mm és nem a hirdetett 80mm! A többiek nem vették észre? Az is kár, hogy a lézersugár akkumulátoros működése alacsony áramerősséggel működik – lásd a sebességkijelzőt. A fúrófej fogazott gyűrűvel (1,5-13 mm) van ellátva, ami nem éppen ideális a fúrószárak gyors cseréjéhez. Vettem egy gyorskioldó tokmányt is. Maga a gép koncentrikussága jó, a számlapjelző 2/100-at mutat, ami több mint elegendő. A fúróasztal fel/le mozgatására szolgáló fogazott kötőrúd technika nem optimális, mert a beállításkor kicsit túl nagy a játék. Ráadásul a munkaasztal kissé nagyobb terhelés hatására lefelé hajlik, így anyag takarítható meg. A leírt hiányzó munkaasztali lámpán és a hibás fúrólöketen (legalábbis számomra) leszámítva árkategóriában egy ésszerű asztali fúró a hobbi, de félprofi szektorba is. Két csillagot levontam a hiányzó munkaasztali lámpáért és a túl rövid fúrólöketért. Ennek ellenére újra megvenném, mert némi átdolgozással mára masszív pad fúró. A tartósságról és a pótalkatrészek beszerzéséről továbbra is tudok tájékoztatást adni.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket