Fúrók és csavarozók

Akciós
Fúrókalapács - 900 f/perc
MSW
(16)

Fúrókalapács - 900 f/perc

Méretek (HxSzéxMa)
40 x 11 x 27 cm
37 590,00 Ft 48 590,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS, 1-4 munkanap

Fúrók és csavarozók széles választékát találhatja meg az expondónál. Az MSW Motor Technics és FEIN márkájú, kiváló minőségű szerszámainkat kifejezetten professzionális használatra fejlesztettük ki, és folyamatos használat mellett is mindig maximális teljesítményt nyújtanak. Így garantáljuk Önnek a legjobb eredményeket a különböző anyagok és építőanyagok fúrásakor és csavarozásakor. Bontókalapácsainkhoz és oszcillátorainkhoz hasonlóan fúróink és csavarhúzóink is több funkciósak és tartósak. Szerszámaink megmutatják, hogy a kézügyesség és a teljesítmény nem feltétlenül zárja ki egymást - és az expondónál a megfelelő tartozékokat is beszerezheti.

Professzionális akkuscsavarozók és akkusfúrók

Akár egy nagy építkezésen, akár a saját négy fal között, vannak olyan szerszámok, amelyek az alapfelszereléshez tartoznak. Pontosan ezeket kínáljuk Önnek fúróinkkal és csavarhúzóinkkal. Kínálatunkban kiváló minőségű akkus ütve csavarozók és fúrócsavarozók találhatók, amelyek számos tartozékhoz alkalmasak. Válasszon a különböző motorteljesítmények, sebességek és akkumulátorkapacitások közül, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb készüléket. A szerszámokhoz innovatív gyorstöltő és praktikus szerszámtáska tartozik a könnyű szállításhoz. Az expondótól magfúrókat is rendelhet, amelyek még az igényes anyagok esetében is tökéletes eredményt érnek el. A szereléshez tervezett szerszámok technikai pontosságuknak, masszív felépítésükkel és számos tartozékukkal nyűgöznek le. A masszív konstrukció még kedvezőtlen körülmények között is a legjobb eredményeket biztosítja. Online áruházunkban kiváló minőségű fúrókalapácsokat is talál. Az akár 4000 ütés és 900 fordulat/perc sebességgel bármilyen építőanyagba behatolhat, és kiváló eredményeket érhet el. Válasszon a különböző fúró és csavarozó módok közül. Az MSW Motor Technics márka termékeivel Ön a legjobb minőségű, nagy teljesítményű termékeket választja, verhetetlen ár-érték arányban.

Sikeres munka az MSW Motor Technics és az expondo segítségével

Hogy Ön minden más munkára is felkészült legyen az építkezésen, a vállalkozásban vagy a házban és a házkörül, miért nem tájékozódik a fúróink és csavarhúzóink mellett a többi kézműves kellék kínálatunkról is. Különösen népszerűek például a fémek hegesztéséhez, a különböző felületek csiszolásához, valamint a száraz és nedves szennyeződések és szennyeződések tisztításához használt szerszámaink. Az MSW Motor Technics márkával garantáljuk Önnek a legjobb munkaeredményeket. Tehát az eszközeink megvásárlásával Ön a jövőbe fektet be. Nemcsak gyors, pontos és hatékony csúcsteljesítményt érhet el, hanem évekig élvezheti robusztus és tartós eszközeinket. Mivel szerszámainkat különböző szintű szakértelemmel rendelkező ügyfelek használják, a hobbi barkácsolóktól a teljes értékű szakemberekig, elsődleges szempontunk a szerszámaink biztonsága és könnyű kezelhetősége. Minden szerszámot kényelmes használatra terveztek, csúszásmentes fogantyúkkal és különösen könnyű súlyokkal. Ez még a nehezen hozzáférhető helyeken végzett bonyolult feladatokat is lehetővé teszi. Rendeljen még ma az expondónál, és élvezze a Németországon belüli ingyenes kiszállítás, a leggyorsabb szállítás és a barátságos ügyfélszolgálat előnyeit, amely minden kérdésben tanácsot és segítséget nyújt Önnek.