(1) értékelés

Tétel: EX10061303

|

Modell: MSW-DCD-400/160

Gyémánt magfúró korona - Ø 160 mm - 400 mm

40 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagy teljesítményű – kő, kerámia, csempe, beton és egyebek fúrásához
  • sokoldalú - száraz és nedves fúrásokhoz
  • kompatibilis – elterjedt menetes csatlakozó 7 UNC: 1 ¼"
  • tartós – kiváló minőségű és robusztus gyémánt magfúró korona
  • tökéletes illeszkedés – 160 mm-es átmérő és 400 mm-es hossz

TERMÉK LEÍRÁSA

Gyémánt magfúró korona gyémánt fúrógépekhez 160 mm átmérővel

A MSW-DCD-400/160 gyémánt magfúró korona egyaránt alkalmas nedves, illetve száraz fúrásra. Ezzel a kiváló minőségű magfúrógép tartozékkal akár 400 mm mélységű, illetve 160 mm átmérőjű lyukakat lehet készíteni. A magfúró korona nagy kopásállóságának köszönhetően az olyan kemény anyagok, mint a beton, vasbeton, tégla, klinker, mészkő vagy estrich nem jelentenek problémát a magfúró korona számára. Az MSW fúrók és csavarhúzók ideális megoldást jelentenek a pontos és hatékony fúráshoz.

Gyémántok a dolgozók legjobb barátai

A nagy teljesítményű gyémánt magfúró korona lehetővé teszi a különböző anyagok szakszerű és pontos fúrását. A kiváló minőségű fúrófej gyémánt bevonattal lett ellátva, így kivételesen nagy robusztussággal és hosszú élettartammal rendelkezik. A fúrás mindig tiszta és szélek nélküli. Még a legkeményebb anyagok is biztonságosan és hatékonyan fúrhatóak magfúrónkkal.

160 mm-es átmérőjével és 400 mm-es lyukmélységével a gyémánt magfúró korona ideális csere-fúró az erős magfúróberendezéseinkhez. Ezenkívül a fúró minden olyan elektromos kéziszerszámhoz használható, amelyek menetes csatlakozása 1 ¼" (7 UNC).

A fúrófej edzett acélból készült és így különösen magas stabilitást biztosít. Termékünk még folyamatos használat mellett is, megtartja alakját a gyémánt bevonatának köszönhetően, ezáltal a legjobb eredményeket érheti el a különböző anyagok fúrása során. Termékünkkel mind a száraz, mind pedig a nedves fúrás lehetséges, azonban mi mégis a nedves fúrómódszert javasoljuk. Ez növeli a biztonságot, valamint az élettartalmat is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Très bon produit