Ellenőrzött minőség

Magfúrógépek

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 94 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 4

Nagy teljesítményű készüléket keres, amellyel a legkeményebb és legigényesebb anyagokat is pontosan fúrhatja? Akkor válasszon magfúrógépeink közül! Elektromos kéziszerszámainkat elsősorban professzionális használatra fejlesztettük ki, így folyamatos használat mellett és kedvezőtlen körülmények között is tökéletes eredményeket érhet el segítségükkel! Legyen szó kőről, betonról vagy falazatról, az expondo magfúróival rendkívül precízen dolgozhat. A fúrógépek kímélik a környező anyagokat és az Ön saját berendezéseit is. A beépített hűtőfolyadék-tartály és a tökéletes fúrómag-kidobás lehetővé teszi a professzionális szerszám hosszú távú használatát.

Magfúrás a legfejlettebb technológiával

Professzionális magfúróink, bontókalapácsaink és elektromos szerszámaink tervezése során nagy figyelmet fordítottunk a termékek hosszú élettartamára. Robusztus szerszámokat fejlesztettünk ki, amelyek még intenzív ipari és kereskedelmi használat esetén is kopásállók és kevés karbantartást igényelnek. A nagy teljesítményértékeknek köszönhetően az expondo gyémánt magfúróival gyorsan és hatékonyan fúrhat. A fúrómotor stabil nyomatékkal működik a rendkívül pontos eredmények elérése érdekében. A speciális fúróorsó-vezetésnek köszönhetően a fúrómag kidobása maximálisan megbízható. Más szerszámok használata esetén a fúrt anyag gyakran nincs megfelelően elvezetve, ami azt jelenti, hogy a fúrási folyamatot gyakran meg kell szakítani, és a végeredmény nem lesz tiszta. Az expondo magfúrógépével értékes időt takaríthat meg, és mindig professzionális módon dolgozhat.

További előny a beépített hűtőfolyadék-tartály. Ha kemény és rugalmatlan anyagokkal dolgozik, a motor és a hajtóművek folyamatos használat esetén is megfelelő hűtést kapnak, amely megakadályozza, hogy a készülék túlmelegedjen és meghibásodjon. A kiegészítő fogantyú, az oldalról cserélhető adagoló kézikerék, a mellékelt rögzítőhevederek és a központosítócsapok lehetővé teszik a beton magfúró egyszerű kezelését, biztonságos rögzítését, valamint a könnyű és rugalmas szállítást, amely egy személy számára is gond nélkül lehetséges. Az öntött alumíniumból készült masszív konstrukciónak köszönhetően a szerszám mindig stabilan és biztonságosan rögzíthető.

Magfúrógépek és a megfelelő tartozékok

Magfúrógépeink mellett az expondo webáruházában a megfelelő tartozékokat is megtalálja! Jól áttekinthető webáruházunkban mindent megtalál, amire a fúrók és a csavarhúzók használatához szüksége lehet. Professzionális szerszámaink mellett kiváló minőségű velúrból készült munkavédelmi kesztyűket kínálunk Önnek. Az erőteljes magfúróval végzett kockázatos és megerőltető munka során elengedhetetlen a csúszásbiztos védőkesztyű viselése.

Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük műszakilag, garantálva a kiváló minőséget és a funkcionalitást a professzionális és a privát használat során egyaránt. Az expondo azonban nem csak a kiváló minőségű csörlőkről vagy az LCD-szeparátorokról ismert nemzetközileg. Széles termékpalettánkon az A-tól kezdve, mint az autóakkumulátor-töltők Z-ig, mint a zaccfiókok vendéglátóipari felszereléseink közül mindent megtalál, amire szüksége lehet. Termékeinket kiváló minőség és kiemelkedő ár-érték arány jellemzi. Legyen szó a Royal Catering vendéglátóipari felszereléseiről, a Stamos hegesztőgépeiről és forrasztópákáiról, vagy az MSW Motor Technics nagy teljesítményű elektromos kéziszerszámairól: akár vendáglátóipari, kereskedelmi vagy ipari, akár privát használatra otthonába, az expondo webáruházában megtalálja a megfelelő eszközöket! Merítsen ihletet, és rendeljen márkás termékeket az expondo-tól megfizethető áron még ma!