Trustpilot

Csempevágó berendezések

Akciós
Elektromos csempevágó asztal - 800 W - nedves
MSW
(5)

Elektromos csempevágó asztal - 800 W - nedves

Méretek (HxSzéxMa)
122 x 70 x 108 cm
89 690,00 Ft 169 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 6. 28.
Akciós
Csempevágó penge - 300
MSW

Csempevágó penge - 300

Méretek (HxSzéxMa)
20 x 20 x 2.4 cm
13 490,00 Ft 14 590,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 6. 27.
Akciós
Csempevágó penge - 200
MSW

Csempevágó penge - 200

Méretek (HxSzéxMa)
20 x 20 x 2.4 cm
7 290,00 Ft 8 590,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 6. 27.

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A kiváló minőségű vizesvágó könnyedén vágja át a különböző típusú csempe, osztott csempe és más különböző csempe lapokat. A modern vizesvágó egy elektromos meghajtású vágótárcsával dolgozik, amelyet kifejezetten a csempe vágására terveztek. A készülékek különböző teljesítményjellemzőkkel találhatók, és a megfelelő modellek professzionális és magánhasználatra egyaránt alkalmasak. Az elektromos csempevágó lehetővé teszi a mesterember számára a különösen pontos vágást, valamint a biztonságos és kényelmes munkavégzést.

Csempevágás professzionális vizesvágóval

A profi mesteremberek mindig úgynevezett vizesvágóval vágják a csempéket. Egy ilyen vizesvágó víztartályt és a vágási terület vízellátását biztosítja. A csempevágás közbeni vízellátásnak köszönhetően ezek a speciális kőfűrészek különösen nagy pontosságot érnek el. Ezenkívül a víz megakadályozza a túlzott porképződést a vágási folyamat során, és biztosítja a vágótárcsa hűtését. A modern vizesvágógép egy speciális gyémántvágó tárcsával felszerelt körfűrész formájában készül. A mesterembernek csak a csempéket kell a csempefűrészgép fűrészasztalára helyeznie, a nedves csempevágót egy kapcsolóval aktiválnia, és a csempét a fűrészlaphoz vezetnie. Ez a modern vizesvágótechnika még egy laikus számára is lehetővé teszi, hogy tiszta és pontos csempevágásokat végezzen. Ezekben a gépekben a vágótárcsa forgását egy nagy teljesítményű villanymotor biztosítja, amely egy normál aljzaton keresztül kapja az áramot. A professzionális csempe vágógépek néha óriási, 1500 wattos vagy annál nagyobb teljesítményen dolgoznak. Ez lehetővé teszi, hogy egy ilyen csempevágó akár 3000 fordulat/perc vágótárcsasebesség elérését is.

A vizesvágó előnyei: precíz vágások csökkentett portermeléssel a vizesvágó nedves vágási funkciójának köszönhetően a vizesvágó nagy teljesítményű villanymotorja nagy percenkénti fordulatszámot biztosít a lapok vágótálcája precíz, biztonságos és kényelmes munkát garantál Minden modern csempevágó gépnél a mesterember egyedileg beállíthatja a kívánt vágási tengelyt. Erre a célra a gép szabadon állítható szögmegállítója szolgál. Az ilyen típusú csempevágógép így különösen tiszta gérvágásokat, párhuzamos vágásokat és jolly vágásokat tesz lehetővé.

Egy profi vizesvágónak nem kell drágának lennie

Manapság még egy jó minőségű csempevágónak sem kell egy vagyonba kerülnie. Számos neves gyártó kínál különböző csempevágógépeket, amelyek mindegyikét különösen vonzó ár jellemzi. A kedvező áraknak köszönhetően ma már egy hobbiművész is bármikor vásárolhat kiváló minőségű csempevágót. Az egyértelmű különbség ezen eszközök és a profiknak szánt vizesvágó között az elektromos motorok valamivel kisebb teljesítménye. A magánéletben történő alkalmi csempevágáshoz azonban teljesen elegendő ezeknek a valamivel kisebb elektromos kéziszerszámoknak a teljesítménye. A szakemberek viszont inkább egy különösen nagy teljesítményű készülékkel dolgoznak, mivel egy ilyen csempevágóval rövid idő alatt nagy mennyiségű csempét tudnak vágni.

A professzionális csempevágók gyártói csak a legjobb anyagokat és a legmodernebb technológiát használják ezekhez a készülékekhez. A biztonság minden csempevágógép gyártója számára elsődleges fontosságú. Ezért a gyártók lelkiismeretes figyelmet fordítanak arra, hogy minden egyes csempe vizesvágó megfeleljen a magas biztonsági előírásoknak. A mesterember biztonságát a gépek fent említett kiváló minőségű anyagai és a legmodernebb elektrotechnika garantálja. Annak érdekében, hogy megvédjék a mesterembert a csempevágás közbeni esetleges forgácsolódástól, a gyártók minden csempevágógépet a gyémántvágó tárcsa fölé egy védőburkolattal látnak el. Nincs biztonságosabb, pontosabb és kényelmesebb módja a csempe vágásának, mint az ebben a széleskörű kategóriában található nedves csempevágógépek egyike.