Fűrészek

1 - 24 az 27 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Az expondo fűrészek és láncfűrészek ideálisak a precíz, tiszta és profi munkához a legkülönfélébb anyagokkal. Szerszámainkkal kiváló minőségű, professzionális és rendkívül tartós szerszámokra számíthat. Akár fűrészeinket, akár akkus csavarhúzóinkat vagy csiszológépeinket választja, termékeink garantálják a legjobb teljesítményt megfizethető áron. Akár a műhelyben, akár a vállalkozásban, akár a saját négy fal között - aligha van valami, ami olyan mértékben gátolja a munkavégzést, mint a rossz eszközök. Az expondo fűrészekkel és láncfűrészokkal tökéletes eredményeket érhet el.

Láncfűrészeink - népszerű multifunkciós eszközök

Fűrészelni, csiszolni és vágni szeretne, de nincs megfelelő szerszáma? A kombinált hegesztőinkhez hasonlóan az láncfűrésszel is egy abszolút multifunkciós eszközt választ, amely egyszerre lát el minden feladatot. Egyszerűen váltogasson a fűrészelés, a vágás és a csiszolás között. A legjobb dolog benne - az átállás nagyon egyszerűen elvégezhető a készüléken. Ez garantálja a gyors munkát zökkenőmentes átmenetekkel. Válassza láncfűrészünket, és takarítson meg időt - és persze helyet a szerszámosládájában. Az láncfűrész a fém fogaskerékfejnek és a golyós/tűs csapágyaknak köszönhetően a legmagasabb minőséget és stabilitást kínálja. A szerszám elsősorban professzionális használatra alkalmas, a 250 és 350 wattos motorokat maximális teljesítményű folyamatos használatra tervezték, így hosszú távú és zökkenőmentes működést biztosítanak. Láncfűrészeink azonban magánhasználatra is ideális megoldást jelentenek. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően, mint például a csiszolólapok, csiszolólapok és fűrészlapok, a készülék azonnal készen áll a teljes körű használatra. Ha idővel új tartozékokra lenne szüksége, az sem jelent problémát. Az expondo üzletében mindig minden eszközhöz és minden funkcióhoz a megfelelő berendezés áll rendelkezésre. Egy egyszerű csiszolószerszám elég Önnek? Akkor nézze meg csiszolószerszámainkat!

Kézi fűrészek felülmúlhatatlan minőségben

Kirakófűrészeink precizitással, robusztussággal és tartóssággal is brillíroznak. A fűrészek különleges előnye a sokoldalúságuk. Akár fémeket, szigetelőanyagokat vagy keményfát vág - az élek pontosak és simák lesznek. Ezáltal a szerszám univerzálisan alkalmazható, például, ha a munkaasztalok vagy rozsdamentes acél munkapultok mélyedéseit akarja elfűrészelni. A különösen pontos vágások többek között a szerszám könnyű kezelhetőségének is köszönhetőek. A speciális markolat és a szerszám pontos tömegegyensúlya lehetővé teszi a szerszám egyenletes működését, és megakadályozza a helytelen vágásokat és a rongyos élek kialakulását. A fűrészelés során a professzionális eredmények gyakori zavaró tényezője az anyagforgácsok előfordulása. Az expondo keretes fűrész elkerüli ezt a problémát a szívásról fúvásra átkapcsolható forgácseltávolítással. Így a fűrészpor közvetlenül a kívánt módon kerül eltávolításra.

Fűrészeink a fúrókalapácsokkal, akkumulátoros csavarhúzókkal és csiszológépekkel együtt a professzionális vállalkozások és a barkácsolók legnépszerűbb termékei közé tartoznak, és könnyű kezelhetőség mellett garantálják a legjobb eredményeket. Válasszon most egy szerszámot az expondo-tól, és élvezze sokéves tapasztalatunk, kiváló minőségünk és alacsony áraink előnyeit online áruházunkban.