Ellenőrzött minőség

Csiszológépek

1 - 24 az 93 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 4

A minőségi csiszológépek és a megfelelő tartozékok a minőségi munka alapját képezik. Mindegy, hogy kisebb otthoni munkákhoz vagy a napi munkához a szakemberként. A legjobb eredményt csak professzionális csiszolószerszámokkal lehet elérni, amelyek már a kezdetektől fogva leegyszerűsítik a csiszolási munkát. Az Expondo a csiszoláshoz szükséges elektromos kéziszerszámok széles választékát kínálja Önnek kedvező áron.

Milyen csiszológépre van szüksége?

A kérdésre a válasz: "Attól függ, hogy mit akarsz vele csinálni." Többféle csiszolási típus létezik, és ezekhez megfelelő felszerelésre van szükség. Előzetesen fontos, hogy tudjuk, milyen anyagot kell megmunkálni, és milyen felületeket kell csiszolni. A fa, a fém és a kő tulajdonságait könnyű felmérni. Ezzel szemben az üveg és a műanyag egészen másképp reagálhat csiszoláskor.

A kézi csiszológépek áttekintése:

Orbitális csiszolók (pl. véletlenszerű orbitális csiszolók, deltacsiszolók)

Szalagcsiszolók (pl. csőcsiszolók)

Sarokvarrat csiszoló

Tárcsás csiszológép

Egyenes darálók (pl. mini darálók)

Nedves kőpolírozó

Filé daráló

Csiszolóhenger (pl. palástcsiszoló gép)

Multi-sander

A legjobb csiszológépet csak akkor lehet használni, ha a szükséges csiszoló tartozékok is rendelkezésre állnak. Ezért az ideális állományeltávolításhoz és az alkalmazástól függően fontosak a tartozékok.

A szalagcsiszolónak csiszolószalagra van szüksége, a random orbitális csiszolónak működő csiszolólemezre, a deltacsiszolónak pedig speciális csiszolólemezre, hogy tökéletesen működjön. Figyelmet fordítunk termékeink csiszolási teljesítményére, hogy megfeleljenek a legmagasabb csiszolási követelményeknek. A csiszolandó anyagtól függően különböző szemcseméretű csiszolópapírok közül választhat, hogy tökéletes, karcolások és barázdák nélküli eredményt kapjon.

Kiváló minőségű termékek a tökéletes csiszoláshoz

Maximális teljesítmény minimális súly mellett, így még a nehezen hozzáférhető helyeken végzett fárasztó munka sem jelent gondot. A sokéves tapasztalat és a legmagasabb minőségi szabványok segítségével olyan termékeket kínálunk Önnek, amelyek lapos kialakításuknak és egyéni beállítási lehetőségeiknek köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyeken is kiváló eredményeket tesznek lehetővé. A kiváló rezgésértékek és a szerszám nélküli beállítási lehetőségek szintén lehetővé teszik a gyors, pontos és nyugodt munkavégzést.

Természetesen az Ön biztonsága is abszolút prioritást élvez termékeink esetében. Különösen akkor ajánlott egy biztonságos és felhasználóbarát eszköz használata, ha nem szokott napi szinten csiszológépekkel dolgozni. Többek között csavarodásbiztos védőháztetővel és újraindítás elleni védelemmel garantáljuk a biztonságos és kockázatmentes, professzionális munkavégzést. Akár kézműves vállalkozásához keres darálót, akár magánhasználatra a házhoz és az udvarra, garantáljuk, hogy a termékekkel abszolút elégedett lesz - és mindezt hihetetlenül kedvező áron kínáljuk.