Trustpilot

Kábelcsupaszító gépek

Egy kiváló minőségű kábelcsupaszítóval a mesteremberek rövid idő alatt nagy mennyiségű kábelt tudnak lecsávázni. Ezért a speciális kábelcsupaszító ma már minden nagy elektromos vállalatnál az alapfelszereltség részét képezi. A kábelcsupaszítók nagyon különböző kivitelben találhatók. A kézi működtetésű kis kábelcsupaszítótóé a nagy mennyiségű kábelhez szükséges nagy berendezésekig minden megtalálható. A kábelek lefejtése még soha nem volt olyan egyszerű, mint ezekkel a szerszámokkal. Ebben a kategóriában a kézműves kellékek részlegből a kézművesek garantáltan megtalálják a megfelelő kábelhúzót.

Új kábelek és kábelhulladékok könnyű leszedése

Amint a kábelhulladék vagy az új kábelek szigetelőburkolatától való megszabadítására kerül sor, a kábelnyúzó gép ideális megoldás. Sok elektromos vállalatnál a dolgozóknak naponta különösen nagy mennyiségű kábelt kell elválasztaniuk a szigetelőrétegtől. Ez nem lehetséges a normál csíkozófogóval. Ezért ezeknek a vállalatoknak az alkalmazottai nagy teljesítményű használnak, amely nagy megbízhatósággal végzi ezt a munkát. Az ilyen kábelcsupaszító a kábelek újrahasznosítására és új kábelek feldolgozására egyaránt használják. A modern kábelcsupaszító általában fogazott vágóhengerrel dolgoznak, amely megbízhatóan eltávolítja a szigetelőréteget a kábelekről. Ehhez a mesterembernek csak be kell helyeznie a kábel végét a görgőkbe, és be kell indítania a kábelcsupaszító. Ahhoz, hogy a különböző vastagságú kábelek szigetelését el lehessen távolítani, a modern kábelcsupaszító több, megfelelő átmérőjű kábelbetétet kínálnak.

A kábelcsupaszító előnyei

nagy mennyiségű kábel rövid idő alatt történő lecsupaszítása

többféle kábelbetét teszi lehetővé a különböző vastagságú kábelek lecsupaszítását

az automatikus kábeltovábbítás kényelmes munkavégzést biztosít

A kábelek behelyezése és a kábelnyúzó gép elektromos aktiválása után a készülék automatikusan behúzza a kábeleket, és a vágóhengerek segítségével óvatosan eltávolítja a szigetelőréteget. A kábelnyúzó gép teljesítményétől függően a mesterember nagyon rövid idő alatt és nagy erőfeszítés nélkül jelentős mennyiségű kábelt tud lecsíkozni.

Vásároljon kábelcsupaszítót és biztosítsa a zökkenőmentes munkát műhelyében

A modern kábelnyúzó gép minden alkatrésze különösen jó minőségű anyagokból készül. Ezért mind a vezetőgörgők, mind a motoros szerszámok forgó pengéi vagy görgői különösen hosszú élettartamot biztosítanak. A szerszámok az optimálisan átgondolt vágási technikának köszönhetően nagyfokú megbízhatósággal választják le a szigetelést a kábelekről. A mesterember mindig tisztán lecsupaszított kábeleket kap. A legtöbb külön adagolja a szigetelési maradékokat, és a mesterembernek csak össze kell gyűjtenie azokat a készülékkel végzett munka után. Ha egy vállalatnak rendszeresen nagy mennyiségű tápkábelt kell lecsupaszítania vagy rézkábeleket hámoznia, egy modern kábelcsupaszító pótolhatatlan. A kábelcsupaszító elektronikája a legkorszerűbb, ezért mindig megbízhatóan működik. A modelltől függően a mesterember a kábelcsupaszító ével percenként 30 méter kábelt és ennél több métert is megszabadíthat a szigeteléstől.

A korszerű kábelcsupaszító gépekben a lecsupaszításhoz használt pengék mindig a készülék belsejében találhatók. Ez azt jelenti, hogy a biztonságos munkavégzés ezekkel a gépekkel mindig garantált. Kábelelakadás esetén a legtöbb biztonsági kapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a mesterember számára a gép azonnali leállítását. A gépek acéllemezből készült robusztus burkolattal rendelkeznek, hogy ellenálljanak a professzionális környezet napi igénybevételének. Azok a vállalatok, amelyek kábelnyúzó gépet szeretnének vásárolni, itt garantáltan megtalálják a megfelelő modellt. Legyen szó elektromos kéziszerszámokról vagy kézi működtetésű készülékről. Ebben a kategóriában minden célra megtalálja a megfelelő kábelhúzót.