Új

Tétel: EX10062268

|

Modell: MSW-WIRESTRIPPER-Y3

Kábelcsupaszító gép 400 W - 1 nyílás - 20 m/perc

179 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – gépi csupaszítás 400 W-al és 20 m/perc vágási sebességgel
  • variálható – 1 nyílás pengével és forgatható lyukméret-sablonnal különböző kábelekhez, maximum 40 mm vastagságig
  • praktikus – egyszerű működtetés a be-/kikapcsolóval
  • mobil – a kompakt kialakítású kábel nyúzó gép könnyen szállítható
  • hatékony – megfelelő 1.5 mm-es kábelhossztól, változtatható kábelnyílások a forgatható sablon segítségével a kábel pontos behelyezéséhez

TERMÉK LEÍRÁSA

Praktikus kábelcsupaszító gép szigetelések hatékony eltávolításához

Az elektromos kábelcsupaszító géppel gyorsan és pontosan választhatja le a szigetelést a kábelekről, szálakról vagy vezetékekről. A kábelcsupaszító gép megfelelő legfeljebb 40 mm vastagságú réz-, alumínium- és lapkábelekhez.

Mobil kábelnyúzó gép a hatékony újrahasznosítás érdekében

A kábelnyúzó 1 vágóhengert kínál, amellyel eltávolíthatja a szigetelést a különböző átmérőjű kábelekről. Egyszerűen forgassa el a forgó sablont a kábelhez legjobban illeszkedő furatméretre. Egy kábelvezető görgő vezeti a kábeleket a forgó pengék mentén, és egy pontos vágással megszabadítja őket a szigetelésüktől. A 400 W teljesítménynek és a 20 m/perc automatikus kábelvisszahúzásnak köszönhetően a kábelcsupaszítóval rendkívül gyorsan és fáradtságmentesen dolgozhat. A jól elhelyezett kezelőpanelen található BE és KI kapcsolóval megbízhatóan és biztonságosan működtetheti a kábelnyúzó gépet.

A kábelnyúzógépet kompakt és robusztus kialakítása jellemzi. A ház rendkívül ellenálló és megvédi a szerkezetet a kopástól. A kábelcsupaszító gép elektromosan kivezeti a maradék szigetelést a hátoldalon, amelyet egyszerűen összegyűjthet és azonnal ártalmatlaníthat. A kompakt kialakításnak köszönhetően a készüléket könnyedén szállíthatja bárhová.

MŰSZAKI ADATOK