Trustpilot
(19) értékelés

Mágnestalpas fúrógép - 1.380 Watt - 600 fordulat/perc - Weldon szárral

182 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10060432

|

Modell: MSW-MD32-PRO

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
182 990,00 Ft
3+
5%
173 840,50 Ft
5+
10%
164 691,00 Ft
10+
15%
155 541,50 Ft
Főbb jellemzők
  • erős motor 1380 watt teljesítményfelvétellel
  • kényelmes kezelőpanel fokozatmentes fordulatszám szabályozással, irányváltással és egyéb vezérlésekkel
  • sokféle tartozék, kemény tokú ládában
  • integrált hűtőközeg tartály
  • széles körű biztonsági óvintézkedések: RCD mágneses kapcsoló, robusztus rögzítő heveder, jól hozzáférhető biztosíték, kétfokozatú biztonsági kapcsoló
  • nagy teljesítményű, mégis kompakt kialakítású
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Mágnestalpas fúrógép - 1.380 Watt - 600 fordulat/perc - Weldon szárral

Rendelje meg Ön is az MSW termékcsaládhoz tartozó mágnestalpas fúrógépet! Termékünk igazi kincs, amikor mágneses felületen dolgozik. Továbbá a fúrógép segítségével akár függőlegesen, vagy vízszintesen is dolgozhat. Az erős elektromágneses láb biztonságosan tartja a gépet a kívánt pozícióban. A mágneses fúró megbízható és értékes segítséget nyújt mint az ipari, mint a kereskedelmi fémmegmunkálásban. A gép alkalmas fúrásra, süllyesztésre, menetvágásra és gyűrűfúrásra.
A fémmegmunkálásban a legfontosabb: a teljesítmény. Az 1.380 wattos energiafogyasztással az MSW mágnestalpas fúrógép leelőzi versenytársait. A fokozatmentesen állítható, 600 percenkénti fordulatszám lehetővé teszi termékünk mobil használatát, ezáltal azt akár süllyesztésre, gyűrűvágásra, illetve magfúrásra is használhatja. A menetvágás során a meghajtó forgásiránynak megfordítása jön létre. Ez megbízhatóan megakadályozza, hogy a frissen vágott szál károsodjon a csavar kicsavarásakor.
Az elektromos szerszám konstrukciója lehetővé teszi az egyszerű és pontos munkavégzést. A 0 - 175 mm-es fúrási mélység érzékenyen állítható a háromkaros forgatógombokkal. Az integrált vízmérték lehetővé teszi, hogy Ön mindig figyelembe tartsa a 90°-os szöget.
A fúró praktikusságát az MSW által integrált hűtőfolyadék tartály garantálja. Egyszerű feladatok elvégzéséhez töltse fel a 300 ml-es tartályt csapvízzel. Ha igényes munkavégzésre van szükség, akkor speciális hűtőfolyadékot vagy vágóolajat kell használni. Ez meghosszabbítja a fúrók élettartamát és minimalizálja a szükséges karbantartási műveleteket.
A termék kb. 20 kg-os tömegével megfelelő a pontos munkák elvégzéséhez. Ugyanakkor nem túl nehéz ahhoz, hogy mobilan használhassa az ipari szekrotban. A kompakt kialakítás és a 2 méter hosszúságú összekötő kábel alkalmassá teszi az erős gépet hidakon, darukon, hajókon, illetve olyan más építkezési területeken való munkavégzésre, ahol mágneses fémeket dolgoznak fel. Továbbá a felsorolt területekhez hasonlóan egyéb fémmegmunkáló iparágakban, mint például lakatos, illetve autószerelő területeken is használható termékünk.
A magas teljesítmény mellett mágnestalpas fúrógépünkre a biztonságosság is jellemző. A maximális, 11.500 Newton húzóerővel, amely egy tonnának felel meg, a mágnes lehetővé teszi a vékonyabb munkadarabokon végzett munkát is. Mindezek mellett a szállítási csomagban található rögítő heveder kiegészítő biztonságot nyújt. A heveder megbízhatóan megakadályozza a munkadarab károsodását, illetve a felhasználó megsérülését, például áramkimaradás során.
Termékünk további értékes biztonsági funkciója az RCD mágneses kapcsoló. Ha áramkimaradás, vagy áramról való leválasztás után a gép mégis bekapcsol a motor mégsem mozdul el. Csak akkor lehet újra működésbe hozni, ha a mágneses kapcsoló működik.
A tartozékok összeállítása bizonyítja a tapasztalatokat és a szakértelmet. A szállítási csomagban 13 mm átmérőjű tengelyek tartóeleme, a hűtőfolyadék tartály, a csere szénkefe, a biztosítékok, egy Weldon szárat, valamint az összes szerelőszerszám és további hasznos tartozékok is megtalálhatók. A készlet egy kemény tokú ládában található.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


4.7

19 értékelés alapján

Rendezés :

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

Top

Ár/teljesítmény arányban megfelel

Eredeti értékelés megjelenítése

2 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Finland

Jó mágneses fúró

Árához képest jól működő fúró. Pluszként egy mk2 orsó, és egy hegesztőtokmány.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Czech Republic

Bures

Rendben.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Tökéletes

Sokáig haboztam, de megérte. Akinek megvan, az már nem akarja odaadni.

Eredeti értékelés megjelenítése

10 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Czech Republic

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Amazon Germany

Kedvenc eszközöm

Ha precíz oltókészüléket kell fúrni, egyszerűen vegyél egy mágneses fúrót.Ennél a fúrónál nem szeretek jobban dolgozni. A mágnes bekapcsolásakor a gép már egy millimétert sem mozdul el, ami abszolút precíz fúrási eredményt biztosít. A fúrótokmány is nagyon pontosan és csendesen működik. Mindig szórakoztató vele dolgozni

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Poland

ajánlom

Nehéz építőipari gépek szervizeléséhez használt fúró. Remekül megy. Általában 16-30 mm-es lyukakat fúrunk. csak egy kiegészítő mágnes hiányzik a tartályhoz, amikor felfelé kell fúrni, és a folyadéktartályt a fúró fölé kell függeszteni

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Tökéletesen működik

Gyors szállítás mint mindig. A fúró csodálatosan teszi a dolgát. A mellékelt fúrótokmány lehetne egy kicsit jobb, vagy egy kulcs nélküli tokmány is jó lenne. Egyébként csúcskészülék korrekt áron.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon Germany

A leírásnak megfelelő gyors szállítás, jó kidolgozás, a gép jó, stabil benyomást kelt

A mellékelt fúrótokmány normál fúrókhoz egészen 13 mm-es fúrókig nagyon pontosan. A Weldorn tartóval ellátott fúrótokmány is pontosan működik. A magfúrók belső hűtése egy olajvágó tartályon keresztül történik. A mágnes lehet erősebb, ha nem támaszkodik teljesen a fémre, oszlopokba fúráskor a fúró megcsúszhat vagy akár kilazulhat is. Ami a saját súlyát tekintve veszélyes. Néhány lyuk fúrása után elmondhatom, hogy a fúró működik és jól meg van készítve. Ami nem olyan jó, hogy nincs hozzá használati útmutató. Ezt le kell töltened. A mellékelt tok eddig rendben van, de jobban el tudná tartani benne a tartozékokat. A vételi döntés az is volt, hogy a fúróhoz tartozékai járnak a tokban, minden benne van, könnyen szállítható és minden rendezett, elrakható, még az építkezésen is.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve ManoMano France

Rendben

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Forgalmaznak további mágnestalpas fúrógépeket is?

Igen. További mágnestalpas fúrógépeinket az elektromos kéziszerszámok > fúrók és csavarozók > magfúrógépek kategória alatt találja.

Vízzel is feltölthetem a hűtőtartályt a készülék hűtéséhez?

Igen, a gép hűtéséhez vizet is használhat.

Meneteket is fúrhatok a géppel?

Igen, a megfelelő megnetfúrókkal (nem tartalmazza a szállítási csomag) akár meneteket is fúrhat az anyagokban.

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket