Akciós

Tétel: EX10061790

|

Modell: MSW-BMHS-25

Bimetál körkivágó - Ø 25 mm

4 790,00 Ft 6 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos – 25 mm átmérőjű lyukakat fúr
  • robusztus – kiváló minőségű HSS bimetál M42 konstrukció
  • tiszta – optimális kialakítás 4–6 foggal hüvelykenként
  • egyenletes – alacsony rezgésű fúrás egyenes vágási élekkel
  • változó – megbízható lyukfúrás rozsdamentes acélba, acélba, szöges fába, keményfába vagy akár műanyagba

TERMÉK LEÍRÁSA

Bimetál körkivágó 25 mm átmérőjű lyukakhoz

A kiváló minőségű bimetál körkivágóval gyorsan és megbízhatóan készíthetők 25 mm átmérőjű furatok. Az ipari és a kereskedelmi használat során elengedhetetlenek a pontos vágások: a lyukfúró garantálja a tökéletes eredményeket, amelyek nem hagynak kívánnivalót maguk után. A fém körkivágó precízen és erőteljesen vágja át a kemény anyagokat.

Robusztus lyukfűrész optimális, fogazott kialakítással

A lyukfűrész tartós HSS bimetál M42-ből készült, amely a legnagyobb terhelésnek is ellenáll, és még a fúrás során keletkező hő sem károsíthatja a fémötvözetet. A lyukfúró gond nélkül vágja át a rozsdamentes acélt, az acélt, a szöges fát, a keményfát vagy akár a műanyagot is, így a körfúró hatékonyan használható számos különböző alkalmazási területen.

A marófogak konstrukciója optimálisan lett kifejlesztve az olyan furatokhoz, amelyekből a fúrás során azonnal el kell távolítani a fúróforgácsot. A változó, 4–6 fog/hüvelyk fogazás biztosítja az alacsony rezgésű fúrást, amely egyenletes vágóéleket eredményez.

A bimetál körfúróhoz szüksége lesz egy adapterre (nem része a szállítási csomagnak), amelynek segítségével a lyukfúró a kereskedelemben kapható, 13 mm-es szárméretű elektromos vagy pneumatikus fúrógépekkel használható. A fém körkivágó oszlopos fúrókkal is használható. Az MSW 10061800 cikkszámú adapterét ajánljuk Önnek, amelyet megvásárolhat az expondo webáruházában!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK