Tétel: EX10061809

|

Modell: MSW-DRAIN CLEAN H-4

Csőtisztító spirál - manuális - 4 x 2.3 m

44 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – erősen eltömődött WC-khez, lefolyócsövekhez, valamint  mosogatók és kádak csőrendszereihez is
  • megbízható – 4 x 2.3 m-es teljes hosszal, még a mélyen található dugulásokhoz is
  • hatékony – a {{diameter_spiral_575}} mm-es spirálátmérőnek és a {{diameter_leg_drills_576}} mm átmérőjű csőtisztító buzogány fúrónak köszönhetően
  • praktikus – ergonomikus formájú, csúszásbiztos fogantyúk és könnyű kezelés
  • környezetbarát – csőtisztítás vegyszerek használata nélkül

TERMÉK LEÍRÁSA

Extra hosszú és rugalmas MSW csőtisztító spirál

Az MSW-DRAIN CLEAN H-4 csőtisztító spirállal az MSW-től még az erősen eltömődött WC-k, lefolyócsövek, valamint a mosogatók és kádak csőrendszerei is könnyedén tisztíthatók. Az innovatív fejnek köszönhetően a négy, egyenként 2.3 m hosszúságú szegmensből álló rugalmas spirál a nehezen hozzáférhető helyeken is használható, így a víz gond nélkül le tud folyni, és minden újra kifogástalanul működik.

Manuális csőtisztító eszközök privát és professzionális használatra szerszámaink és készülékeink közül

A lefolyótisztító spirál ergonómikus formájú, csúszásbiztos fogantyúkkal rendelkezik a problémamentes és praktikus munkavégzés érdekében. A {{diameter_spiral_575}} mm átmérőjű csőtisztító buzogány fúró, amely minden hagyományos lefolyócsőhöz megfelelően illeszkedik, hozzájárul a {{diameter_leg_drills_576}} mm átmérőjű professzionális spirál egyszerű és hatékony bevezetéséhez. A duguláselhárító spirál négy, egyenként 2.3 m hosszúságú szegmensből áll, vagyis ideális WC-khez, mosdókhoz és zuhanyzókhoz.

A kézi tekerő forgatásával létrejövő erő lehetővé teszi a makacs elzáródások eltávolítását is a csőtisztító spirállal. A duguláselhárító spirált rendkívüli flexibilitás jellemzi, így Ön könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető helyeket is, anélkül, hogy a spirál összecsomózódna vagy megcsavarodna. A duguláselhárító csőtisztító spirál tartós anyagból készült, amelynek köszönhetően nedves környezetben is gond nélkül használható. Ezenkívül Ön megspórolja a vegyszerek használatát, megelőzi a rozsdásodást, védi a környezetet és mindig tisztán tudja tartani a csöveket.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK