Trustpilot
Akciós
(4) értékelés

Hordozható áramfejlesztő - 1,5 kWh - max. 3 kW - 100–240 V - inverterrel

425 990,00 Ft 517 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10062325

|

Modell: MSW-POWER 1500 MAX

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan május 8., szerda
5% Kedvezmény legalább 3 azonos termék vásárlása esetén, és 10% Kedvezmény legalább 5 termék vásárlása esetén!
Fix ár
Termékenként
Kedvezmény
425 990,00 Ft
425 990,00 Ft
0%
1 214 071,50 Ft
404 690,50 Ft
5%
1 916 955,00 Ft
383 391,00 Ft
10%
Főbb jellemzők
  • tartós – nagy, 1,5 kWh kapacitás
  • erős – 1500 W folyamatos teljesítménnyel és 3000 W maximális teljesítménnyel
  • sokoldalú – 4 USB csatlakozó, egy USB csatlakozó (C típus), szivargyújtó és két 230 V-os aljzat
  • egyszerű – 100–240 V tartományba eső bemeneti feszültséggel hálózaton vagy napelemen keresztül (200 W-ig) újratölthető (6 óra)
  • tartós – karbantartást nem igénylő, biztonságos és környezetbarát lítium-vas-foszfát akkumulátor
  • megbízható – az LCD-kijelző tájékoztatást ad az aktuális töltöttségi állapotról és minden lényeges paraméterről
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

4 értékelés alapján

Rendezés :

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

ajánlom

Őszintén ajánlom. 200W-os napelemmel szettben vettem ugyanattól a gyártótól az expondo-tól. Kezdetben arra gondoltam, hogy a hálózatról kell tölteni, és a panelről való töltés csak marketing. De mint kiderült, a 30 V-os MPPT töltőpanel egy napsütéses napon körülbelül 5-6 óra alatt tölti fel az állomást (lemerült akkumulátorról). Ami teljesen váratlan eredmény. Korábban egy kis benzines generátort használtunk a tónál lámpákhoz és kisebb készülékekhez. Most kiderült, hogy van egy csendes, környezetbarát alternatívánk. Persze néha megesik, hogy otthon a hálózatról töltjük és magunkkal visszük, de még mindig sokkal jobb megoldás, mint egy kannában tankolni. Előnye, hogy a generátorral ellentétben egyszerűen csak bekapcsolhatod, napközben egyszerre töltheted és használhatod. És nem kell minden alkalommal újraindítania, amikor energiára van szüksége, például TV-hez, ventilátorlámpához stb. Nagyon ajánlom 5+

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Poland

Erős állomás

Töltőállomást érdemes megvenni. Fontos szempont, amit a gyártó nem említett, a túlzott kisülés elleni védelem, így a valós kapacitás a deklarált érték 90%-a. Ez a funkció megakadályozza az akkumulátor károsodását és a mélykisülést. A második érdekes funkció, amit a gyártó nem említ, az a beépített inverter - ennek köszönhetően közvetlenül lehet tölteni a készüléket fotovoltaikus panelekről, otthoni szélerőműről stb. Ezt a funkciót különösen gyakran használjuk - mert lakókocsiban használjuk - a napközben elraktározott energiát éjszaka használjuk! Nagyszerű felszerelés, nagyon jól megépített és jól védett.

Eredeti értékelés megjelenítése

9 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Erőmű

Szilárd kidolgozás, megbízható teljesítmény, egyszerű kezelés – abszolút lelkesedés! Vészhelyzetre és kempingezésre ajánlott, annak ellenére, hogy kissé nehezebb. 5 csillag! ⭐⭐⭐⭐⭐

Eredeti értékelés megjelenítése

10 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

solide Powerbank

Az erőmű kisebb, mint gondolnád a kínált akkumulátorkapacitás alapján. Persze az ilyesmi nem könnyű, de a hordozó fogantyú megkönnyíti a mozgatását. Nagyon praktikusnak tartom, hogy külön lehet DC és AC ki-be kapcsolni. Ez védi az invertert és így az akkumulátort is. A kijelzőn láthatja a fogyasztó aktuális igényét wattban és azt, hogy a készülék mennyi ideig működik. A töltési idő is megfelel a gyártó által megadottnak. A belső ventilátor némileg szórványosan reagál egy bizonyos hőmérsékleti értéken (meglehetősen rövid időközönként elindul és leáll), de ez normális. A napelemes teszt még folyamatban van. Összességében egy masszív darab, megéri a pénzt.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket