Akciós

Tétel: EX10062078

|

Modell: MSW-LVM-01

Kézi kupakzáró - 10 - 20 darab/perc

20 790,00 Ft 28 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • manuális – a krimpelő fogó kézzel, áram nélkül működtethető
  • felhasználóbarát – könnyen kezelhető a fogó formájának köszönhetően
  • erős – optimális erőátvitel a hosszú nyél segítségével
  • kompakt – a forma ideális kis palackok lezárásához és bárhol használható
  • tartós – robusztus alumíniumból készült

TERMÉK LEÍRÁSA

Praktikus és robusztus: kézi kupakzáró a palackok egyszerű lezárásához

Az MSW-vel gyerekjáték a palackok lezárása. Akár parfümös flakonok, akár más ampullák lezárásához – a kupakzáróval gyorsan és kíméletesen zárhatja le a palackokat.

A kupakzáró fogó pontosan illeszkedik a parfümös flakonok és fiolák keskeny nyakához. A fogó kompakt formája megkönnyíti a szállítást és a manuális használatot. Helyezze a kupakot az üvegre, olyan egyenesen, ahogy csak lehetséges, majd helyezze rá a krimpelő fogót. Ezután nyomja le óvatosan a nyelet. Nyomja egyenletesen a kupakot a palack nyakára, és zárja le cseppmentesen a tartalmát. Végül ellenőrizze, hogy a kupak biztonságosan zár-e. A kupak meglazításához helyezze a fogót ismét a palackra, és mozgassa előre-hátra palackot, majd óvatosan húzza ki a fogóból.

Intsen búcsút a kézfájdalomnak: az optimális erőátvitelnek köszönhetően csak a krimpelő fogóval csak kis nyomás szükséges a palackok zárásához. Az ergonomikus nyelek biztosítják a 10 - 20 darab/perces kupakzárási sebességet. A szerszám robusztus alumíniumból és műanyagból készült, így hatékony segítséget nyújt Önnek hosszú éveken át. 

MŰSZAKI ADATOK