(3) Vélemények

Tétel: EX10061664

|

Modell: MSW-CC-600-130

Lakókocsi ponyva - 600 x 220 x 250 cm

66 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • biztonságos – hatékony időjárás-védelem a lakókocsi számára
  • stabil – szakadásálló, többrétegű anyag
  • praktikus – ajtó cipzárral
  • rugalmas – 4 cipzár és elasztikus szegély a különböző formákhoz való igazításhoz
  • tartós – rothadásbiztos szálak a fenntarthatóság érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Lakókocsi ponyva járművéhez!

Biztonságban szeretné tudni lakóautóját a széltől és az időjárás viszontagságaitól? Akkor az MSW-CC-600-130 lakókocsi ponyva az MSW-től ideális választás az Ön számára! Masszív, optimális bármilyen időjáráshoz és rendkívül rugalmas: a lakókocsi takaróponyva megfelelő védelmet nyújt lakókocsija számára!

Robusztus, biztonságos és flexibilis lakókocsi takaróponyva!

Az SFS műanyagból készült háromrétegű lakóautó ponyva a 130 g/m2-nek köszönhetően rendkívül szakadásálló és stabil. A 4 rétegű, összekapcsolódó varratok rothadásálló szálakkal biztosítják a lakókocsi takaróponyva hosszú élettartamát és ellenállóképességét az időjárással szemben. A lakókocsi takaró víz- és UV-álló. A lakóautó ponyva ugyanakkor lélegző, így nem gyűlik meg a gondja a penészgombával sem.

A bevarrt cipzáraknak és a rugalmas szegélynek köszönhetően a lakókocsi takaró rendkívül rugalmas és könnyen igazítható a jármű alakjához. A lakókocsi ponyva egy cipzárral ellátott ajtóval rendelkezik, így a járműbe akkor is beléphet, ha az le van fedve a ponyvával. A lakókocsi ponyva a mellékelt, praktikus táskában tárolható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

3 értékelés alapján

08.02.2023

Lite missvisande det stog 4 blixlås men dom är på front och bak inte på långsidan som brukligt så man kan öppna vid dörren

08.02.2023

08.02.2023

Alles Ok.