Trustpilot

Autós kiegészítők

Az expondo.hu üzlet lehetővé teszi mindenféle munkálatot az autó körül, például hegesztés, karbantartás. Nemrégiben csatlakoztak hozzájuk az autójavító műhelyek, amelyek a szükséges autós kiegészítőket a honlapunkon vásárolhatják meg. Az MSW márka gondoskodott arról, hogy az ügyfelek a kiváló minőségű autófelszerelések széles választékával legyen ellátva. Az autós kiegészítőknek köszönhetően biztonságosan és kényelmesen javíthat autókat, teherautókat, motorkerékpárokat és más járműveket. A kínálatban motorkerékpár-állványok modelljei szerepelnek, például 135 és 450 kg teherbírásúak, valamint különböző méretekben. Műhelyszerszámaink lehetővé teszik a javítások elvégzését egy olyan eszközzel, mint a sebességváltó-emelő. Hidraulikus szivattyúval van felszerelve, amely kisebb erőfeszítést biztosít a munka során.

Autójavítás MSW gépekkel

Üzletünkben motorállványokat is talál. Nagyfokú sokoldalúság jellemzi őket - hasznosnak bizonyulnak a professzionális szervizekben és a magánszervizekben a javítások és műszaki ellenőrzések során. Az MSW termékeket a szakemberek és a hobbisták egyaránt nagyra értékelik. A robusztus acélszerkezet, az ergonomikus kialakítás és a mobilitás lehetővé teszik a szerelő számára a biztonságos és kényelmes munkavégzést.

Garázs és autós kiegészítők széles választéka

Nemcsak különböző emelőket és állványokat kínálunk, hanem műhelybútorokat is, amelyek ideálisak az Ön műhelyéhez. Ezek közé tartozik például a műhelykanapé vagy az ipari szék különböző változatokban. Ezek a termékek lehetővé teszik, hogy sok órán át fekvő vagy ülő helyzetben dolgozzanak. Könnyű tisztíthatóság jellemzi őket, ami nagy előny a zsírokkal és olajokkal való munka során. Ezenkívül a bemutatott műhelybútorokat ergonomikus megoldások alkalmazása jellemzi. A kocsi alatti kocsi fejtámlával és kerekekkel rendelkezik, amelyek kényelmes mozgást biztosítanak a jármű alatt. A forgószékeket praktikus polcokkal látták el a szerszámok és kiegészítők számára, hogy azok mindig kéznél legyenek.

Az ebbe a kategóriába tartozó termékek javítások és ellenőrzések során hasznosak. Minden autószerelő műhelyben nélkülözhetetlenek. Ezeken a termékeken kívül az expondo.hu hasznos cikkeket is kínál, például az autófényezéshez - polírozógépek. Tekintse meg az MSW termékcsaládot még ma!