(3) Vélemények

Tétel: EX10061330

|

Modell: MSW-SPS-24

Rugófeszítő - 3 pár feszítőfej

56 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális - McPherson rugóstagokhoz Audi, a BMW, a Toyota, a Seat, a Skoda, az Opel, a Nissan, a Volvo, a VW, a Porsche stb. gépjárművekbe
  • tartós - robusztus kivitel horganyzott szénacélból, 1000 kg feszítőerővel
  • tökéletes illeszkedés - 3 pár feszítőfej 65-215 mm átmérőjű érintkezési felülettel
  • praktikus - a feszítőfej párok szükség esetén könnyen cserélhetők
  • mobilis - az eszközök mindig kéznél vannak és biztonságosan tárolhatók a szállítókofferben

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális rugófeszítő McPherson rugókhoz

Az MSW szerszámai és felszerelései közé tartozó MSW-SPS-24 rugófeszítőjével könnyedén eltávolíthatóak, illetve cserélhetőek a járművek hibás vagy kopott McPherson rugóstagjai, és lengéscsillapítói. A személygépkocsi szerszám megkönnyíti a gépjárműszerelők, az autókereskedők, és a hobbyszerelők számára a munkát: az eszközzel biztonságosan és professzionálisan cserélhetők a rugók és a lengéscsillapítók.

Robusztus rugófeszítő - az MSW professzionális járműszerszámai közül

A rugófeszítő eszköz egy távtartóból és három pár feszítőfejből áll. A szerszámok megfelelőek a legtöbb kúpos és hengeres McPherson rugóstaghoz. Az eszközök alkalmasak számos személygépkocsi és furgon, pl. BMW, a Toyota, a Ford, az Opel, a VW, az Audi, a Saab, a Nissan, a Honda, a Subaru, a Volvo, a Mitsubishi stb. szerelésére. A rugófeszítő univerzálisan használható mind az első, mind a hátsó tengelyhez.

A három feszítőfej pár 65-215 mm átmérőjű érintkezési felületet biztosít, amelyek a távtartóval együtt ellen tartanak a különböző méretű rugóknak. A nagy fesztávolságnak köszönhetően a feszítőfej pár pontosan állítható be a rugókhoz, vagyis a professzionális autóipari eszköz univerzálisan használható. Az eszközzel gyorsan és egyszerűen cserélhető a rugótányér.

A távtartó horganyzott acélból készült. A feszítőfejekkel együtt pedig lehetséges akár 1000 kg-os feszítőerő létrehozása. A robusztus és erőteljes konstrukciónak köszönhetően az eszközzel gyors és pontos a munkavégzés.

A rugófeszítőt egy szerszámoskofferben szállítjuk, így a szerszám rendkívül egyszerűen szállítható, például ügyfelekhez való kiszállás esetén. A szerszám készlet mobilisan alkalmazható, az eszközök pedig mindig biztonságosan és rendezetten tárolhatók a hordozókoffer segítségével.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

3 értékelés alapján

08.02.2023

Glappig och saknar svensk manual

08.02.2023

Bra, funkade som den skulle

08.02.2023

Här inte provat den ännu.Men har provat en från Biltema ! Vet att dom fungerar bra.