Tétel: EX10061840

|

Modell: MSW-CA-124

Szelepszár szimering szerszám - 11 részes - kofferben

11 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Hatékony – szelepszár szimeringek professzionális ki- és beszereléséhez
  • Mindent tartalmaz – 11 részes szett fogóval, kiütő tüskével és adapterekkel
  • Robusztus – kiváló minőségű szerszám szénacélból
  • Praktikus – hosszú kiütő tüske adapterekkel
  • Hordozható – rendezett tárolás szállítókofferben

TERMÉK LEÍRÁSA

A professzionális szelepszár szimering szerszám

Idővel minden szelepszár tömítés kilazul. Olyankor jó, ha kéznél van az MWS profi szerszáma. A szelepszár szimering szerszámkészlettel pillanatok alatt kiszerelheti és kicserélheti a tömítést. A kézreálló szerszámos táskában minden megtalálható az adapterektől a fogóig, amire szüksége lehet a munka elvégzéséhez. Az új szelepszár tömítés beszerelésekor is biztos lehet benne, hogy ezzel a szerszámmal nem sérül meg és nem deformálódik a tömítés.

A szelepszár szimering szerelő készlettel optimális eredményt érhet el

A 11 részes szerszámkészletben mindent megtalál, amire szüksége lehet a szelepszár szimering cseréjénél. Egy fogó hosszú pofával, hét adapter, egy kiütő tüske és két hosszabbító egység a mélyen lévő szelepszár szimeringekhez biztosítja, hogy a legkülönfélébb szelepszár szimeringet is kicserélhesse. Erre szükség van egy autóműhely felszereltségéhez, de a hobbigarázs munkáihoz is tökéletes.

A szett egyes részei tartós szénacélból készültek, így a nagyfokú igénybevételt is bírni fogják. A szerszámok minőségi kidolgozása lehetővé teszi a könnyebb munkavégzést, hiszen a szelepszár szimering néhány kézmozdulattal ki- és beszerelhető. A szerszámkészlet egy szerszámoskofferben található, így rendkívül egyszerűen szállítható, példul ügyfelekhez való kiszállás esetén. A szerszámkészlet mobilisan alkalmazható, az eszközök pedig mindig biztonságosan és rendezetten tárolhatók a hordozókoffer segítségével.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények