Tétel: EX10061317

|

Modell: MSW-DENTPULLER.PW01

Szerelőpárna - 4 db - 27,2 x 13,2 cm - max. 150 kg

13 699,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - az emelőpárna max. 150 kg súlyig
  • kompakt - a kis emelőpárnák mérete 27,2 x 13,2 cm
  • véd - puha anyag védi a felületeket és megakadályozza a karcolódást
  • intuitív - egyszerű kezelhetőség a leeresztő szeleppel ellátott fújóval
  • tartós - ellenálló nejlonkompozit

TERMÉK LEÍRÁSA

Könnyű és erős! 4 db-os emelőpárna készlet

Emeljen meg egyedül nehéz tárgyakat, például ablakokat, ajtókat vagy szekrényeket, anélkül, hogy megkarcolná őket. Hogyan? Az MSW, a professzionális autóipari eszközök szakértője által gyártott MSW-DENTPULLER.PW01 szerelőpárnával. A 4 részes készlet helyettesíti a segítő kezeket is, így Ön egyedül is el tud olyan igazítási és javító munkákat is végezni, amelyhez egyébként kollégák segítségére lenne szüksége.

Professzinális szintező párna az MSW kéziszerszámai közül

Kezelése rendkívül egyszerű: csak helyezze el a szerelőpárnát, és a rögzített kézipumpával fújja fel. Biztonsági okokból a levegő a párna belsejében marad, mindaddig, amíg szükség van az eszközre. Miután elvégezte a munkát, a leeresztés gomb megnyomásával engedje le a szerelőpárna légzsákját. A kézi fújó és a tömlő hossza 33 cm, vagyis a szerelőpárnával garanált a rugalmas munkavégzés.

Ha például befogja az emelő párnát az autó ajtókerete és a karosszériája közé, és felfújja azt, a zománc megóvása mellett rés jön létre. Ezen a nyíláson keresztül könnyedén eltávolíthatja a horpadásokat, vagy kinyithatja az ajtó biztonsági zárját. Ablakok vagy ajtók szerelésénél milliméter pontossággal állíthatja be a maximum 150 kg súlyú alkatrészeket az óvatos a pumpálás során.

Az eszköz nejlonkompozit anyaga puha, mégis rendkívül ellenálló és tartós. Amikor az emelőpárnák nincsenek használatban, kicsire hajthatóak és egyszerűen tárolhatók bármely fiókban. Miért erőlködne, ha az MSW praktikus szerelőpárnái elvégzik a munkát Ön helyett?

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK