Új

Tétel: EX10040628

|

Modell: PHY-CM-15

Fésülködőasztal tükörrel és lámpával - 80 x 40 x 160 cm - fehér

84 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • professzionális – nagy tükör semleges világítással 9 lámpával
  • tágas – helytakarékos 80 x 40 x 160 cm-es méretei ellenére a polcnak és a fióknak köszönhetően nagy tárolófelületet kínál
  • elegáns – a visszafogott design és a fehér szín jól illik minden berendezési stílushoz
  • egyszerű – egyszerű összeszerelés és gyors tisztítás a sima felületeknek és a letisztult kialakításnak köszönhetően
  • tartós – MDF-ből (közepes sűrűségű farostlemezből) készült stabil konstrukció

TERMÉK LEÍRÁSA

Fésülködőasztal lámpával és tükörrel a physa-tól!

Tökéletes sminket szeretne estére vagy egy fotóhoz közösségi média csatornájára? Akkor foglaljon helyet a physa – a szépség és az egészség szakértője – tükörrel és lámpával felszerelt smink asztalnál! A helytakarékos, visszafogott fehér színű kozmetikai asztal ideális szépségszalonokba és saját otthonába, és kis méretei ellenére elegendő tárolóhelyet kínál sminkeszközei számára.

Elegáns fehér fésülködőasztal minden szépségkirálynő és sminkes számára

A 80 x 40 x 160 cm-es sminkasztal világítással helytakarékos megoldást kínál kisebb helyiségekbe is. A tágas fiókban és a nagy polcon rendezetten tárolhatja az alapozókat, az ecseteket, a szemhéjfesték palettákat és a fixálókat, amelyek így mindig kéznél vannak. Az extra nagy tükör 9 fényes, semleges fehér fényű lámpájával gondoskodik a megfelelő megvilágításról és a lenyűgöző eredményekről.


A közepes sűrűségű farostlemezből (MDF) készült fésülködő asztal tükörrel asztal ellenálló a mechanikai és a kémiai hatásokkal szemben, így rendkívül tartós. A farostlemez sima felülete lehetővé teszi a szépítkező asztal gyors és egyszerű tisztítását. A részletes összeszerelési útmutatónak és a mellékelt szerelőtartozékoknak köszönhetően a tükrös fésülködő asztal egyszerűen, néhány perc alatt összeszerelhető.

MŰSZAKI ADATOK